Prietenii nu au uitat-o pe Patricia, regretata fiica a lui Marius Teicu: "Privesc marea si ma gandesc la tine, la cat de dor imi este si la timpul care a trecut fara sa fac nimic, desi te-am iubit atat de mult!"

Fata compozitorului Marius Teicu a incetat din viata pe 2 august 2017, la doar 41 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fata renumitului compozitor Marius Teicu, Patricia Radulescu (41 de ani) a pierdut in vara anului trecut lupta cu o cumplita boala, de care in aparenta scapase la inceputul lui 2017. In ciuda trecerii timpului, prietenii Patriciei se gandesc mereu la ea, postand periodic mesaje cu adevarat cutremuratoare pe pagina de Facebook care i-a apartinut disparutei.

"Privesc marea, aceeasi mare pe care o priveam cand tu ai plecat, si stiu ca esti bine acolo, ca e liniste, pace si multa iubire! Privesc marea si ma gandesc la tine, la cat de dor imi este, si la timpul care a trecut fara sa fac nimic desi te-am iubit atat de mult! Imi este dor de tine!" sau "Uitandu-ma la pozele tale mi se rupe inima si sufletul!", sunt doar doua mesaje lasate de amicii fetei lui Marius Teicu in amintirea Patriciei. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate