Prietenul lui Cornel Galeș aruncă bomba! De ce nu mai era văduvul Ilenei Ciuculete impresar: „O altă artistă mai tânără”

Cornel Galeș s-a schimbat mult după trecerea în neființă a Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Silviu și Georgiana Lăpădat

Silviu și Georgiana Lăpădat, prietenii buni ai lui Cornel Galeș și ai Ilenei Ciuculete au venit în platoul WOWbiz.ro. Se pare că, după moartea celebrei artiste, el nu și-a mai revenit niciodată complet.

„În ultima perioadă nu mai era vesel, avea o tristețe... Cum ați observat și la el pe Facebook, tot timpul distribuia melodia „Atât de singur”. El lucra în Spania la o agenție de turism, în colaborare cu Viviana, care i-a întins o mână de ajutor când toată lumea i-a întors spatele. Ea a fost ca o gură de oxigen pentru Cornel.

El nu s-a mutat imediat după moartea Ilenei, a fost o perioadă în care și-a rezolvat problemele după moartea ei”, a povestit Silviu Lăpădat.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 4 decembrie. Roxana îl sună plângând pe Turcu: "Nu mai vreau să stau aici fără tine"

Citeste si: Cel mai în vogă tenismen din lume e combinat cu o româncă! Uite cum se distrează Alexander Zverev şi Brenda Patea în vacanţa din Mexic!

 Cornel Galeș

Cornel Galeș nu-și dorea să mai fie impresar

Deși a fost îndemnat de prietenii lui să se apuce de impresariat, Cornel Galeș a refuzat vehement. Cel mai mult se temea de gura lumii, după ce s-au făcut numeroase acuzații la adresa lui imediat după trecerea în neființă a Ilenei Ciuculete.

„El a lucrat cu mine, îl luam la toate spectacolele ca să-l scot din starea aia proastă și depresivă pe care o avea. I-am spus că ar fi bine pentru el, după o activitate de aproape 30 de ani, să se apuce de impresariat. Nici nu a vrut să audă. Mi-a zis „Ce s-ar interpreta? Ce ar mai vorbi lumea să iau eu altă artistă mai tânără sau mai puțin tânără să o impresariez? Și-așa lumea este rea, s-ar auzi tot felul de vorbe”, a mai povestit Silviu Lăpădat, prietenul lui Cornel Galeș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate