Prietenul lui Răzvan Ciobanu, adevărul despre laptopul și hard disk-urile din casa acestuia: „Fostul lui iubit mi-a zis...”

Ce s-a întâmplat cu laptopul și cu hard disk-urile din casa lui Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La doar câteva ore după ce Răzvan Ciobanu a murit, vestea că cineva ar fi intrat în casa acestuia i-a revoltat pe apropiații săi.
Sorin Oprea, unul dintre prietenii designerului, a dezvăluit că a mers de două ori la apartamentul lui Răzvan, însă a făcut acest lucru având motive întemeiate.

Acesta susține că prima dată nu a intrat în locuință, iar a doua oară a mers alături de părinții lui Răzvan, pentru a lua niște obiecte personale de-ale creatorului de modă, printre ele și un laptop.

Zilele acestea s-a vorbit și despre niște hard-diskuri, pe care Răzvan le-ar fi deținut și care ar fi conținut niște informații controversate. S-a spus că acestea ar conține elemente pornografice în care apar Răzvan, dar și alte persoane.

Citeste si: Noi informații șocante despre ultimele momente ale lui Răzvan Ciobanu: „Nu avea cum să facă accident”

Citeste si: Iohannis, exploziv! A dat de pământ cu PSD. Care e dorința social-democraților - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Ultima conversație dintre Răzvan Ciobanu și proprietarul mașinii cu care și-a găsit sfârșitul: „Mi-a zis că...”

Citeste si: Omorât? Un martor a povestit ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu: "L-au scos din maşină, l-au pus jos şi au plecat"

Ce a găsit în locuință Sorin Oprea

„Răzvan se iubea prea mult ca să facă treaba asta (n.r. sinucidere). Eu fără acordul părinţilor nu am intrat în acel apartament. E un apartament închiriat de când era cu iubitul lui.

După ce am terminat de cărat, mama lui Răzvan ne-a lăsat acolo şi m-a rugat să îi caut o maşină, să iau restul de canapele, ce mai avea Răzvan, că nu mai avea unde să le pună. Trebuia să plece spre Constanţa, să îl aducă pe Răzvan în Bucureşti.

(...) Ce aş putea face eu cu nişte harduri? De unde să ştiu eu de ele? Fostul lui iubit mi-a zis la telefon că dacă, în caz că găsim nişte hard disk-uri sau ceva de genul şi laptop, să îl ţinem deoparte, să îl dăm părinţilor lui Răzvan. S-a găsit un laptop, de către tatăl lui şi l-a luat. Noi nu am pus mâna pe nimic fără acordul părinţilor.

Am stat la uşă şi ne dădea ce să cărăm spre maşină. Chestiile astea se pot verifica. Sunt băgat într-o mizerie gratuit. (...) Marius a fost sunat după numărul soţiei mele. În telefonul fostului iubit apărea numele lui Răzvan.

Pentru că el îl suna tot timpul pe Marius de pe numărul soţiei mele. Se pot verifica numerele, este un abonament pe numele meu. Am mesajele. Răzvan nu avea abonament, avea cartelă. De multe ori l-am ajutat să o reîncarce. L-am sunat ieri pe fostul iubit al lui Răzvan şi l-am întrebat de ce face toate chestiile astea şi mi-a zis că vrea pisica. O întreagă nebunie pentru nu ştiu ce", a spus prietenul lui Răzvan Ciobanu în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prin ce dramă a trecut Mirela Vaida: „Atunci când pierzi o sarcină…”

Se măresc salariile românilor de la 1 ianuarie 2021? Este lovitura momentului în Parlament

George Burcea, lovitură devastatoare pentru Andreea Bălan! Este cea mai mare umilință de până acum. Dezvăluri din intimitatea relației

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj incredibil după moartea lui Răzvan Ciobanu: "Vestea bună e că..."

Ce a cerut Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Vă iartă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies