Prima apariție publică a lui Sonny Flame, după eliminarea de la Survivor: „Momentan vreau să...”

Sonny Flame le-a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram tuturor celor care l-au susținut în competiția Survivor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Sonny Flame este unul dintre cei mai noi concurenți care au plecat în competiția pentru supraviețuire, dar și foarte apreciat. Din păcate pentru el competiția s-a terminat mai devreme de cât s-ar fi așteptat mare parte parte din fanii emisiunii. Fostul concurent a fost apreciat de fanii emisiunii, mai ales de educația de care a dat dovadă pe parcurs. Fanii au remarcat că Sonny a fost singurul care la plecare i-a salutat și pe concurenții din echipa Războinicilor. 

fara descriere

Ce a făcut Sonny Flame imediat după ce a ieșit din concurs 

După ce a ieșit din competiție și a avut acces la telefon, Sonny Flame a luat legătura cu cei dragi și le-a vorbit pe Instastory urmăritorilor lui. În plus, Sonny le-a promis că astăzi va face un live în care va oferi mai multe detalii despre ce a însemnat pentru el experiența Survivor România. 

Citeste si: Prima reacție a Grațielei Duban după ce sora lui Ghiță a spus că „i-a spălat creierul” fratelui ei la Survivor: „Nu sunt un OM perfect, am greșelile mele”

Citeste si: Sonny Flame a trăit clipe mai grele decât eliminarea de la Survivor! A fost părăsit de iubită și a băut de supărare, până nu a mai știut de el: „M-am trezit cu cămașa unui prieten pe mine”

fara descriere

„Salutare, oameni buni, din Republica Dominicană. Vreau să vă mulțumesc din suflet entru tot suportul acordat și pentru fiecare mesaj pe care ni l-ați transmis. Din păacate nu am avut timp să răspund decât la o mică parte dintre ele. Am vornit cu părinntii cu familia, cu apropiații, momentan încerc să-mi revin după această experiență”, a spus Sonny Flame pe Instagram.

Sonny Flame a trăit clipe mai grele decât eliminarea de la Survivor! A fost părăsit de iubită și a băut de supărare, până nu a mai știut de el: „M-am trezit cu cămașa unui prieten pe mine”

Sonny Flame de la Survivor a fost părăsit de iubită, fiind copleșit de decizia acesteia.

Citeste si: Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

Sonny Flame de la Survivor a fost părăsit de iubită, în urmă cu câțiva ani. Cântărețul care a fost eliminat recent de la competiția din Republica Dominicană a suferit enorm din dragoste. “Prima oara cand am consumat bauturi alcoolice fara masura am facut-o din suparare. Prietena mea imi daduse papucii, mi-a spus ca nu vrea sa mai fim impreuna pentru ca e cu altcineva.”, a mărturisit Sonny Flame într-o emisiune tv din 2012.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate