Stiri

Prima declaraţie a medicului rezident care l-a operat pe Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct miocardic: ”Nu sunt un erou”

Florin Busuioc a suferit în urmă cu o seară un atac de cord, iar prezentatorul TV a fost dus de urgenţă la spital, unde a şi fost operat. Medicul rezident care a asistat la operaţie a vorbit pentru prima oară despre acest lucru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Prima declaraţie a medicului rezident care l-a operat pe Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct miocardic: ”Nu sunt un erou”icon photo

Florin Busuioc a fost operat de urgenţă, după ce a suferit un infarct miocardic. Prezentatorului TV i-a fost pus un stent la inimă, iar medicul rezident care l-a operat a făcut prima declaraţie despre situaţia aceasta.

Este vorba despre Eugen Ţieranu, medicul rezident care l-a operat pe Florin Busuioc alături de doctorul Paul Traşcă. Medicul rezident a declarat pentru Mediafax că nu este un erou, ci un simplu om care şi-a făcut datoria: „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”.

De asemenea, medicul rezident a mai mărturisit că nu doreşte să părăsească oraşul natal, Craiova şi că nu ar face altceva în afara meseriei de doctor: ”Eu îmi fac meseria cu plăcere. Nu aş face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidenţiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând şi cu atât mai mult în Craiova, în spitalul oraşului meu natal„.

Florin Busuioc a fost transportat la Bucureşti, cu elicopterul

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct imediat după ce a ieşit de pe scenă la Craiova. A fost dus de urgenţă la spital şi la puţin timp, medicii au decis să-l opereze acolo, pentru că nu putea fi transportat cu elicopterul din cauza condiţiilor meteo.

În această dimineaţă, familia şi medicii au decis transportarea lui Florin Busuioc la Spitalul Fundeni din Bucureşti, cu un elicopter SMURD. Puţin după ora prânzului, Busu, transportat pe un pat mobil, conectat la aparate, a fost dus la elicopter şi dus la Bucureşti.

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune