Prima declarație despre ”moartea lui Nicolae Furdui Iancu”

Pe social media a devenit ”viral” un mesaj cum că Nicolae Furdui Iancu ar fi murit. Citește mai jos declarațiile uluitoare ale ”soției”!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

”S-a stins din viață cel mai îndrăgit artist al poporului Nicolae Furdui Iancu, la vârsta de 63 de ani”, cam așa suna titlul pe site-ul stiri-de-urgenta.info, citat de Cancan.

În știrea respectivă, Nicolae Furdui Iancu ar fi murit la vârsta de 63 de ani, în Alba Iulia, în casa lui, din cauza unui stop cardio-respirator. Medicii i-ar fi interzis fumatul, dar artistul nu ar fi acceptat propunerea cadrelor medicale. Există și o declarație a soției în care spune că el ar fi murit.

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Adrian! ”Nu pot sa ma omor pentru asta”

„Vestea poate veni ca un şoc pentru mulţi dintre voi, dar soţul meu ultimul timp a fost într-o mare suferinţă. L-am susţinut până în ultimul moment şi i-am oferit toată dragostea de care avea nevoie. Din păcate, nu a mai reuşit să lupte”, ar fi spus soţia lui Nicolae Furdui Iancu pentru site-ul citat.

Citeste si: Doliu în România! O jurnalistă cunoscută a murit azi-noapte. Și-a luat adio pe Facebook, cu câteva minute înainte să se stingă

Jurnaliștii l-au sunat pe Nicolae Furdui Iancu pentru a vedea dacă vestea este sau nu adevărată.

”Sunt bine, sănătos, trăiesc. Sunt numai aiureli pe Facebook. Oamenii ăștia cred că nu au altă ocupație decât să scrie tâmpenii. Trebuie depistați și puși la punct cei care fac asemenea lucruri”, a spus Nicolae Furdui Iancu pentru Cancan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: