Prima fotografie de cuplu cu Bogdan Mocanu și Bianca de la Puterea Dragostei! Cum au reacționat fanii

Pe rețelele de socializare a apărut prima fotografie de cuplu cu Bogdan Mocanu și Bianca de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu și Bianca de la Puterea Dragostei sunt cei mai populari concurenți care au călcat pragul casei din Istanbul. Ei au câștigat primul sezon, chiar dacă nu formau un cuplu. Mulți dintre fani i-au îndemnat să se cupleze, iar bruneta chiar l-a plăcut pe tânărul ieșean la un moment dat.

fara descriere

Recent, în mediul online a apărut o fotografie în care Bianca de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu par fi un cuplu. La o privire mai atentă se poate observa că fotografia este editată. Chiar și așa, mulți dintre fanii emisiunii au apăsat butonul de „like”.

fara descriere

Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador

Apropiații susțin că lucrurile s-au ”răcit” între Bogdan Mocanu și Jador după ce acesta ar fi refuzat să reintre în casa Puterea Dragostei atunci când el a revenit pentru o perioadă scurtă în emisiune. Care să fie însă adevărul?

Citeste si: Ce mașină de fițe conduce Andreea Oprică de la Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta

Citeste si: Roxana Prințesa Ardealului a născut! Primele imagini cu bebelușul! "Sunt un mic îngeraș frumos și drăgălaș"

În premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador. ”Nu este nici pe departe ce s-a tot vorbit în mediul online. Eu cu Jador suntem în relații bune. Este adevărat că atunci când el a intrat în show mi-a zis să vin și eu, să nu se simtă singur, fiindcă noi tot timpul am stat acolo, ca foarte buni prieteni. Mai mult, a insistat să mă duc la Istanbul după o ceartă de a mea cu Andra, chiar mi-a zis așa, în stilul lui, că ea nu e de mine. Eu însă eram supărat și i-am explicat că nu îmi văd rostul în emisiune. Atunci, Jador a fost un pic dezamăgit și am avut niște discuții, dar am trecut peste ele. Nu se pune problema unor certuri majore”, a declarat Mocanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate