Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insulă, după ce s-au împăcat! Au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună

Hannelore și Bogdan de la Insulă s-au împăcat. Cei doi foști soți formeaza din nou un cuplu, la un an de la despărțire și au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

hannelore si bogdan insula iubirii


In articol:

Hannelore și Bogdan de la Insulă au fost unul dintre cele mai controversate cupluriși au rămas în atenția fanilor și a presei chiar și după ce filmările s-au încheiat și emisiunea a fost difuzată. În ciuda faptului că frumoasa dansatoare s-a îndrăgostit de o ispită, ea și logodnicul ei de la vremea respectivă au decis să își mai acorde o șansă și, de dragul anilor petrecuți împreună și a sentimentelor pe care încă le aveau unul pentru celălalt, s-au căsătorit. Din păcate, la doar câteva luni după nuntă, Hannelore și Bogdan s-au separat. 

Citeste si: Hannelore și Bogdan de la Insulă s-au împăcat și s-au mutat împreună! Primele declarații: „Atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”

hannelore insula iubirii

Hannelore și Bogdan de la Insulă, prima imagine împreună

Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insulă după împăcare datează încă din data de 1 ianuarie. Cei doi soți au petrecut Revelionul împreună, alături de mai mulți prieteni, semn că cele câteva luni în care au fost separați i-au făcut să își dea seama câ de mult se iubesc.

hannelore si bogdan insula iubirii

Hannelore și Bogdan de la Insulă au petrezut Ziua Îndrăgostiților împreună

Hannelore și Bogdan de la Insulă au plecat la munte de Ziua Îndrăgostiților. Alături de câteva cupluri, cei doi soți s-au distrat de minune și au publicat și câteva imagini. Deși au evitat să facă publice vreo fotografie în care apar împreună, detaliile i-au dat de gol. Amândoi au publicat video-uri la InstaStory din fața aceluiași șemineu, iar în drumul spre munte s-au fotografiat în același loc.

bogdan insula iubirii

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate