Prima persoană din lume vaccinată împotriva noului coronavirus: „Mă simt grozav!”

Coronavirusul continuă să se răspândească în întreaga lume, iar un antidot este mult așteptat de oameni.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirusului


In articol:

Specialiștii din întreaga lume încearcă să găsească un remediu pentru coronavirus. Întreaga lume se întreabă când va apărea un vaccin împotriva care as putea duce la sfârșitul pandemiei. În SUA, medicii au creat un vaccin, iar primul volunatar nu a întârziat să apară.

Specialiștii din Seattle au creat un vaccin împotriva COVID-19, la insistențele președintelui Donald Trump. El a anunțat recent că pandemia s-ar putea extinde până în lunile iulie-august ale acestui an. Șeful statului a pus la dispoziție o sumă de 50 de miliarde de dolari pentru lupta cu coronavirusul.

Jennifer Haller are 43 de ani și este prima femeie din lume care s-a oferit să încerce antidotul. Ea se simte mândră că poate contribui la ceva ce poate salva omenirea.

Citeste si: Călătorii români refuzaţi în Ungaria! Recomandare: schimbați destinația pe o cursă directă spre România

Citeste si: Coronavirus. Restricții pentru turiștii care ajung la Peștera Polovragi

Citeste si: Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii din fiecare zodie

„Ne simțim cu toții neajutorați, e o șansă uriașă pentru mine să fac ceva”, a declarat femeia.

Cum s-a simțit pacienta, după ce i-a fost administrat vaccinul

Imediat după ce a părăsit cabinetul medical, Jennifer a declarat că se simte foarte bine: „Mă simt grozav!”, susține ea.

Femeia urmează să fie monitorizată timp de 14 zile și i se vor face verificări constante pentru temperatură, dar și dacă există efecte secundare.

 

Deși știința a făcut un pas mare, vaccinul va fi gata în forma finală abia peste 12-18 luni, susțin medicii din Seattle. „Studiul a fost lansat în timp record, e un pas important în această luptă”, au declarat specialiștii. (Citeste si: Scenariul dramatic al unul medic din București: "Românii vor fi puși în corturi militare, pat lângă pat, cu o singură toaletă în capătul cortului")

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate