Prima reacţie a iubitei lui Syda după ce s-a certat cu el în plină stradă! A tras-o afară din maşină şi a lăsat-o plângând pe trotuar

Syda şi iubita lui, Sofia Meraki, au avut un scandal monstru în weekend.

Autor: M. B.
 
 
Un scandal monstru a avut loc în plină stradă între Syda şi iubita lui, Sofia Meraki. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a luat-o pe tânără cu maşina din club, dar pe drum s-a iscat o ceartă de proporţii între ei. La un moment dat şoferul a oprit maşina, iar Syda s-a dat jos şi a tras-o pe iubita lui afară din maşină, relatează Cancan.
De nervi, ea a uitat de educaţia primită acasă şi a început să scuipe maşina. Rămasă în mijlocul străzii, Sofia s-a aşezat pe o bordură şi a plâns timop de câteva minute, după care s-a urcat într-un taxi şi a plecat. 
 

 

După ce lucrurile s-au liniştit, iubita lui Syda a decis să-şi ceară iertare de la părinţii lui pentru comportamentul ei. 
 
„Singur mea declaraţie este în legătură cu comportamentul meu de doamnă. E uşor să judeci fără să cunoşti. Nu o să fac bâlci în presă. A fost un moment de răbufnire pe moment, o ceartă, care a degenerat.
Până şi doamnele răbufnesc. Faptul că am sărit gardul este că nu am avut pe unde să trec, nu veneau taxiuri şi îngheţam. O să-mi cer scuze personal pentru părinţii lui Bogdan şi ai mei, sunt singurii în faţa cărora îmi pot cere iertare”,
a declarat Sofia Meraki.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies