Vedete

Prima reacţie a Loredanei Chivu după ce s-a scris că a fost bătută de Salam!

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc. În presă au apărut informaţii că Florin Salam ar fi bătut-o pe Loredana Chivu.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

După scandalul izbucnit, Loredana Chivu a postat o amintire de la Revelionul de anul trecut.

La postarea Loredanei Chivu au comentat mai multe persoane, unele abordând subiectul Florin Salam.

"Ce-ai facut mă Loredano? Te-a pălmuit Salam? Te-ai înjosit să-l săruţi?" şi "Ai primit o pereche de palme de la regele adevărat" au fost câteva reacţii ale prietenilor virtuali ai Loredanei Chivu.

Loredana Chivu a publicat şi câteva imagini cu ea sexy după scandalul izbucnit. Imaginile au adunat rapid zeci de like-uri.

Florin Salam neagă incidentul 

Florin Salam a negat vehement orice incident cu Loredana Chivu în noaptea de Revelion.

„Vă salut, prietenii mei! La mulţi ani! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a declarat Florin Salam într-un video. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol