Prima reacție a lui Florin după ce s-a aflat că a înșelat-o pe Mirela Banias înainte de nuntă: „Viața mea a trecut prin multe etape”

Florin a publicat un mesaj pe pagina lui de Instagram după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Mirela Banias înainte de nunta cu ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Recent ispita Nicoleta Dragne a dezvăluit că Florin Tecar, soțul Mirelei Banias, ar fi înșelat-o pe aceasta înainte de nuntă. Ea a dezvăluit și câteva detalii despre presupusa amantă a afaceristului, iar unii dintre fani au crezut-o.

Mirela Banias a preferat să păstreze tăcerea în legătură cu acest subiect și, de ziua lui Florin Tecar, i-a organizat o petrecere de zile mari. Mai mult, ea a scris și un mesaj de dragoste pentru partenerul ei de viață, semn că zvonurile răspândite de Nicoleta nu i-au afectat deloc relația de cuplu.

Florin Tecar s-a distrat de minune la petrecerea pusă la cale de soția lui, Mirela Banias, și nici el nu a făcut vreo referire la presupusa infidelitate. În schimb, i-a mulțumit brunetei pentru tot suportul și iubirea.

fara descriere

„Viata mea a trecut prin multe etape pana acum si am invatat multe la fiecare popas. Acum, in clipa prezentului, sunt cel mai fericit om de pe pamant. Am alaturi o sotie minunata, niste copii extraordinari si o familie enorma de prieteni.

Mirela, iti multumesc din inima pentru surpriza si multumesc pentru iubirea ce mi-o daruiesti zi de zi. Multumesc tuturor care astazi si-au desprins o secunda din timpul lor pentru a-mi ura la multi ani!

Va doresc si voua, tuturor, multa fericire si iubire, caci e tot ceea ce conteaza!”, a scris Florin Tecar pe pagina lui de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de aleasa lui și de invitații care au fost lângă el.

fara descriere

Citeste si: Mirela Banias, prima reacție după ce s-a scris că a fost înșelată înainte de nuntă

Nicoleta a spus că Mirela Banias a fost înșelată de soț înainte de nuntă

„N-ai cum să ai atâta tupeu, n-ai cum…E greu să nu comentez! L-ai prins pe bărbati-tu cu una, una care are vreo 50 de ani și ceva, tot de acolo din localitate de la tine, una care este mare doamnă, căci are un lanț mare de cofetării și în Cluj și în altă parte și este foarte cunoscută. Îl prinzi că se ”înfinge” un pic într-însa, știe tot Clujul, tot Dejul și ajunge și la București, și tu nu zici nimic.

Când o aud... soțul meu, care oricum nu este momentan soțul ei, dar probabil se va face acea nuntă minunată peste o lună, probabil se vor face pozele profesionale tot atunci. Veți vedea că nu a purtat rochia aceea diafană, una albă sexy, cum v-a spus, a purtat blugi și tricou”, a spus Nicoleta Dragne, care a mai adăugat o serie de ironii la adresa femeii

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate