Vedete

Prima reactie a lui Stefan Lungu dupa ce a fost cuplat cu o prezentatoare tv!

Stefan Lungu a fost cuplat cu o tanara jurnalista, pana de curand prezentatoare tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Prima reactie a lui Stefan Lungu dupa ce a fost cuplat cu o prezentatoare tv!icon photo

Divortat de cateva luni, de o alta prezentatoare tv, Stefan Lungu este un barbat liber. In presa a aparut insa informatia cum ca barbatul are o relatie cu o jurnalista, Irina Sauca. Tanara a lucrat pana in decembrie 2017 la Antena 3, de unde insa si-a dat demisia pentru a se ocupa de alte proiecte.

Dupa aparitia stitii, Irina Sauca s-a arata indignata, insa Stefan Lungu i-a raspuns intr-un mod amuzant. “Draga Irina Sauca. Imi cer scuze ca nu am apucat sa ne vedem face to face pana acum. Poate erai si insarcinata. Pana atunci, sa ne intalnim zic. Sa facem lucruri frumoase pentru cei care chiar au nevoie de omenie nu de mizerii.”, este comentariul lui Stefan Lungu la postarea jurnalistei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune