Prima reacție a lui Victor Slav, după cununia lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu: „Eu nu am cum...”

Ce spune Victor Slav despre cununia fostei sale soții, Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Astăzi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au uimit pe toată lumea, atunci când au decis să se cunune în secret. Cei doi au fost însoțiți numai de martori la Starea Civilă, iar după câteva minute au ieșit cu zâmbetul pe buze.

Printre persoanele care și-au dorit să le ureze toate cele bune celor doi s-a aflat și Victor Slav, fostul soț al Biancăi, Victor Slav.

„Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Citeste si: Alessandra Stoicescu a fost externată: „Nu știu când au trecut orele...”

Citeste si: Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după cununia civilă: „Nici măcar părinții noștri nu au știut”

Citeste si: Harta astrologică a criminalului de la Caracal. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu: „Apar înclinații spre criminalitate moștenite pe linie maternă”

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după cununia civilă: „Nici măcar părinții noștri nu au știut”

Ce spun Bianca Drăgușanu și Alex Bodi despre cununia civilă realizată în grabă, la o zi după ce s-au logodit.

 

Soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a făcut primele declarații după cununia civilă cu vedeta. Omul de afaceri a dezvăluit de ce a luat această decizie astăzi și de ce a făcut cununia în secret.

Și Bianca a vorbit despre acest moment atât de important, pe care au reușit să îl țină ascuns de toată lumea.

Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală” a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Amândoi am avut emoții. Sunt emoții...acum trebuie să dăm explicații la toată lumea” a spus și Alex Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate