Prima reactie a Roxanei, fiica lui Giani Kirita, dupa ce s-a impacat cu fostul iubit. "A trebuit sa ii impacam si pe cei din familiile noastre" Exclusiv!

Vesti excelente in familia lui Giani Kirita. Roxana, fiica "Faimosului" de la Exatlon, a cazut la pace si s-a impacat cu Faris, fostul iubit.

Autor: Simona Alexa

Impacarea are loc dupa o despartire care a durat aproape 5 luni si a fost suportata cu greu atat de frumoasa Roxana Kirita, cat si de Faris, iubitul ei.( Totul despre despartirea Roxanei, fiica lui Giani Kirita, de fostul iubit)

 

 

Cei doi aveau in spate o relatie solida care dura de mai bine de doi ani insa, in luna ianuarie, chiar in luna in care Giani Kirita a intrat in competetia Exatlon, tinerii au decis sa se desparta.

Vestea impacarii dintre cei doi indragostiti a fost primita oarecum cu scepticism de catre cei din familie. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca, parintii Roxanei si cei ai lui Faris le-au atras atentia celor doi indragostiti ca, odata cu marea impacare, ii sfatuiesc sa trateze relatia cu mai multa seriozitate si sa nu se mai aprinda din lucruri mici. (Moment surpriza de ziua Roxanei Kirita) 

Contactata de WOWbiz.ro, Roxana Kirita a confirmat faptul ca formeaza din nou un cuplu cu Faris, iubitul ei.

“Da, ne-am impacat. Ne-a trebuit o despartire ca sa pretuim si mai mult ceea ce avem! Avem o relatie de 2 ani si un pic si asta a fost prima noastra despartire. De certat va dati seama, in fiecare relatie exista unele neintelegeri si momente de criza insa, depinde cum le gestioneaza cei doi. 

Faris a facut primul pas spre impacare, iar dupa aceea totul a venit de la sine. Ne-am spus ce am avut de spus si restul a venit din suflet” a declarat Roxana Kirita in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Roxana, fiica lui Giani Kirita, s-a impacat cu fostul iubit. Cum au aflat cei din familie!

Dupa ce Faris si Roxana si-au facut promisiuni unul altuia si au stabilit reguli noi in relatia lor, indragostitii au mai avut de trecut un hop, cel de a-si anunta parintii.

“Noi deja spusesem familiilor noastre ca relatia s-a terminat si a trebuit sa-i impacam si pe ei, pentru ca atat eu, cat si Faris, suntem foarte apropiati de familia celuilalt. In prezent, relatia mea cu el este din ce in ce mai buna. Am lasat partile proaste in spate si am decis sa ramana numai cele ce duc spre bine!

Chiar daca suntem tineri, stiu si simt ca ne iubim unul pe altul cu adevarat! Ma bucur ca am putut sa trecem peste acest “obstacol” din relatia noastra, “obstacol” care acum imi dau seama ca nu a facut altceva decat sa ne uneasca si mai mult!

Sfaturile venite de la prieteni si de la familie au fost despre cum sa ne intelegem mai bine si sa nu mai ascultam gura lumii! Pana la urma, doar eu si Faris stim cel mai bine ce este, a fost si o sa fie in relatia nostra!”, ne-a declarat Roxana Kirita, fiica lui Giani Kirita, vorbind despre impacare si reluarea relatiei cu fostul ei iubit.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies