Vedete

Prima sotie a lui Adrian Paunescu, Constanta Buzea, era mai dura decat poetul! Andrei Paunescu dezvaluie: „De la tata nu stiu dacă am luat o palma, mama ne mai dadea cate o palma ca sa ne linisteasca”

Andrei, fiul poetilor Adrian Paunescu si Constanta Buzea, a facut dezvaluiri in premiera despe mama sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Adrian Paunescu, alaturi de prima sotie, Constanta Buzea, si de copiii Andrei si Ioana, intr-o fotografie din anii '70
Adrian Paunescu, alaturi de prima sotie, Constanta Buzea, si de copiii Andrei si Ioana, intr-o fotografie din anii '70
Adrian Paunescu, poetul si fondatorul Cenaclului Flacara, a fost casatorit de doua ori: cu poeta Constanta Buzea, care i-a daruit pe Andrei si Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a mai facut o fata, pe Ana Maria. Constanta Buzea, care a murit in 2012, la doi ani dupa fostul ei partener de viata, a fost o figura discreta in familia poetului. Andrei Paunescu a dezvaluit ca, in ciuda aparentelor de fragilitate, mama sa era mai dura decat tatal sau.

„O să vi se pară ciudat:  era mai severă decât tata care, având o voce tunătoare şi o prezenţă impunătoare părea un dur, dar de la tata nu ştiu dacă am luat o palmă, mama, aşa cum era firesc, ne mai dădea câte o palmă ca să ne liniştească, pe fond după copilăria mică în care a fost foarte implicată şi ataşată în viaţa noastră, ea a văzut că ne-am ridicat pe propriile picioare, ne-am aşezat lângă tata mai mult în activitate şi atunci a devenit foarte reţinută şi retrasă”, a marturisit Andrei la Radio Resita.

Citeste pe stirilekanald.ro din ce cauza nu-si vizita nepotii Constanta Buzea

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune