Prima soţie a lui Adrian Sârbu sare în apărarea Loredanei Groza: ”Am văzut la un post tv o denigrare la adresa Loredanei, cum că operaţiile estetice nu o mai fac să semene cu..”

Lavinia Sârbu este prima soţie a mogulului Adrian Sârbu, cu care are două fete.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Fost fotomodel de renume la sfârşitul anilor '80, Lavinia Sârbu a fost prima soţie a mogulului Adrian Sârbu, cu care are două fete, pe Ana Doria şi pe Alma. Originară din Timişoara, Lavinia s-a stabilit în Bucureşti, unde era grijă de nepoţi, dar asta nu însamnă că nu îşi face timp şi de dezbateri pe internet privind diverse subiecte ale zilei. Recent, prima soţie a lui Adrian Sârbu şi-a exprimat părerea în legătură cu operaţiile estetice ale Loredanei Groza.  

”Am vazut la un post tv o denigrare la adresa Loredanei Groza. Precum ca operatiile estetice nu o mai fac sa semene cu Loredana de cand avea 18 ani. Care dintre noi mai aratam ca la 18 ani (si nu ca nu ne-ar placea)? Din punctul meu de vedere, Loredana este o industrie. Si o industrie consuma In cazul ei energie vitala. Va intrebati cat de mare e acest consum? Dar, intorcandu-ma, ma intreb cat de mult ne-a cantat si in/cantat? Cati ati vibrat pe ritmurile ei? Si atunci, iar ma intreb: ”de ce, mai Romane, sa nu dam mana cu mana pentru inima romana”...”, a punctat în apărarea Loredanei prima nevastă a luI Adrian Sârbu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Groza, transformată total! ”Nu am regrete”

Jean de la Craiova, gestul care a "topit-o" pe Loredana Groza. Uite cum a cucerit-o artistul la un eveniment FOTO EXCLUSIV

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies