Prima soție a lui Nicolae Guță regretă relația cu manelistul căruia i-a dăruit cinci copii: „Greșeala mea că te-am iubit prea mult”

Prima soție a lui Nicolae Guță este Mariana, care locuiește la Petroșani alături de copii și nepoți.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Prima soție a lui Nicolae Guță este Mariana, femeia de care s-a îndrăgostit pe vremea când avea doar 16 ani, iar ea avea 28 de ani, fiind mai mare cu 12 ani. Mariana, care are 5 copii cu Guță, pe Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu, locuiește la Petroșani alături de nepoții și strănepoții de care are grijă.

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Recent, pe pagina ei de facebook, Mariana a postat o melodie de acum 15 ani, cântată, în duet, de Guță și fiica sa, Nicoleta, intitulată “Greșeala mea că te-am iubit prea mult”. Mariana a rămas în relații cordiale cu Guță, care o vizitează de fiecare dată când ajunge la Petroșani.

fara descriere

Prima soție a lui Nicolae Guță. Manelistul are 12 copii cu 6 femei

După despărțirea de Mariana, Guță a avut o viață sentimentală agitată. Manelistul are nu mai puţin de 12 copii, cu șase femei diferite, ultmul fiind um băiețel, născut în vara lui 2019, pe care i l-a dăruit Cristina. (vezi pe unde s-a ascuns Nicolae Guță de coronavirus)

Cea mai mare iubire a lui Guță a fost Sorina Șerban, o manelistă din Timișoara, cu care a fost din 1999 pînă în 2005. Cei doi nu au avut copii. Ulterior, Narcisa i-a dăruit lui Guță un băiețel, în timp ce Beyonce de România i-a făcut o fetiță, pe care acesta nu vrea să o recunoască. În afară de copiii de la Petroșani, nici unul nu figurează ca moștenitor legal al lui Guță.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate