Vedete

Prima vacanţă a Faimosului Adrian Blidaru după ce s-a întors de la Exatlon! Imagini Exclusive

Adrian Blidaru, unul dintre Faimoşii celui de-al doilea sezon al Exatlon România, s-a întors de ceva vreme în ţară, iar acum a decis să se relaxeze după experienţa trăită în Republica Dominicană.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu C. Munteanu


Prima vacanţă a Faimosului Adrian Blidaru după ce s-a întors de la Exatlon! Imagini Exclusiveicon photo

Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a luat frumoasa parteneră de viaţă, pe Valentina, cu el şi a plecat în Barcelona. Iar acolo, fostul membru al echipei Faimoşilor şi-a făcut de cap.

Plecat pentru câteva zile în vacanţă, Adi Blidaru a decis să se distreze pe măsură. Aşa că, destinaţia aleasă – Barcelona – fiind extrem de ofertantă pentru un turist, Faimosul a vizitat întâi obiectivele turistice de acolo. Apoi, aşa cum era de aşteptat, pentru că Barcelona este un oraş în care sporturile sale favorite – adică fotbalul şi baschetul – sunt ţinute la mare cinste, Adi Blidaru a mers să viziteze stadionul pe care joacă Messi, iar apoi a admirat şi sala trofeelor echipei de bachet din capitala Cataluniei, pozâdu-se lângă un afiş cu celebrul Le Bron James.

Şi, cum nimeni nu se poate lăuda că a vizitat Barcelona fără să se înfrupte diun mâncărurile tradiţionale de acolo, Adi Blidaru, alături de partenera lui de viaţă, Valentina, şi-au făcut de cap într-un restaurat de lux de acolo, mâncând pe săturate tot felul de delicatese.

Prima vacanţă a Faimosului Adrian Blidaru după ce s-a întors de la Exatlon! Imagini Exclusive

”Am plecat pentru câteva zile în vacanţă, mă pregătesc de ceea ce urmează în viaţa mea. Adică, de antrenamente de baschet cu copiii, îmi doresc să îi ajut să descopere acest sport senzaţional, să mă implic în educaţia micuţilor, măcar la nivel sportiv. E visul meu să reuşesc şi în acest domeniu, vreau să îi scot din case, să se joace, să facă mişcare, să fie sănătoşi”, ne-a explicat Faimosul.

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune