Primarul a decis să fie ridicate mașinile parcate neregulamentar, dar a fost prins parcând pe interzis! Despre cine este vorba

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prins că a parcat neregulamentar, după ce a decis ca mașinile parcate neregulamentar să fie ridicate.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Decizia ar fi fost luată de Romanescu după mai multe incidente neplăcute în trafic.

După ce a fost pusă în aplicare această regulă, ghinionul l-a adus și pe primarul din Târgu Jiu în aceeași situație nefericită. Un cetățean a făcut câteva poze, indignat de situația pe care a descoperit-o, relatează Cancan.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

“Primarul Municipiului Târgu Jiu din județul Gorj, Marcel Laurențiu Romanescu a parcat pe trotuar mașina în zona centru, lângă intersecția cu str.Popa Șapca în apropriere de giratoriu de la Parângu . Pe acel bulevard central e interzisă parcarea mașinilor pe carosabil și le-a făcut un spatiu de refugiu marcat cu vopsea pe trotuar pentru timp limitat . Cine nu parchează regulamentar… Poliția Locală dă amenzi zilnice. Multi parchează precum primarul cu roțile pe carosabil și primesc amenzi,  primarul este primar și a inițiat proiectul, dar are voie altfel Poliția Locală ( șefii zboară din funcții) în cazul lui sunt orbi. Zona unde a oprit el nici nu e marcată pe trotuar ca peste drum drept refugii”, a transmis un cetățean.

 

Sursa foto: Cancan

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate