Vedete

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas, dupa decesul taragotistului! Elena e doborata de durere!

Dupa disparitia sotului ei, apropiatii au aflat care sunt primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prietenii au descoperit care sunt primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas, dupa decesul marelui raposod popular, care a murit pe 7 august, la 80 de ani. Elena, sotia lui Farcas, a postat doar cateva cuvinte, care ii exprima intreaga durere: “Soarele meu a apus!”.

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Artistul si Elena erau insurati din 1994

Prietenii i-au transmis condoleante celei care si-a ingropat sotul joi, in comuna maramureseana Grosi, acolo unde s-a nascut Dumitru Farcas. Taragotistul si Elena erau insurati din 1994, aceasta fiind a doua sa sotie. (vezi cati bani castiga Dumitru Farcas)

Primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. Elena a plecat din SUA pentru a se marita cu taragotistul

Durerea razbate din primele cuvinte ale vaduvei lui Dumitru Farcas. “Eu mi-am luat nevasta care a stat 13 ani in Statele Unite ale Americii, cetaţean american de origine romana. I-am spus: “Domnisoara, America mea este pe strada Pavlov 35, acolo linga Chios, si este si un lac acolo. Acolo e America. Te rog foarte mult, fa bine si vino si vezi-o, iar daca o sa-ţi placa, ramai”. Si asa s-a intimplat. A venit, i-a placut si a ramas aici”, a povestit Farcas despre Elena, pe care a convins-o sa revina din SUA in Romania.

Galerie foto