Primele declarații ale celor prezenți la căsătoria lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ce a spus mama lui, după ce declarase că o voia pe Otniela de noră

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu puțin timp. Cei prezenți la fericitul eveniment au dat primele declarații

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit civil astăzi, 27 mai. Cei doi soți s-au îndrăgostit în timp ce erau concurenți la aceeși emisiune de televiziune și lucrurile au evoluat extrem de rapid între ei. Recent au anunțat că vor să-și unească destinele, însă nimeni nu se aștepta ca marele eveniment să aibă loc într-un timp atât de scurt.

Ce a declarat mama lui Florin Pastramă despre Brigitte, noua ei noră

Deși inițial mama lui Florin Pastramă a crezut că Otniela îi va fi noră și și-a arătat dezacordul față de relația fiului ei cu fosta soție a lui Ilie Năstase, femeia s-a mai obișnuit cu gândul.

„Am crezut că e o glumă. Ne înțelegem bine și cu ea și cu copiii ei. Suntem o adevărată familie. Dacă el e fericit, sunt fericită și eu”, a declarat mama lui Florin Pastramă.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

„Îmi place Brigitte, arată într-un mare fel”, a declarat Ioana Filimon, miss România 2016.

„Mă bucur foarte mult pentru ea, ea a trecut prin multe. Știu că și-a dorit foarte mult să se căsătorească cu Florin. I-am dat multe sfaturi, singura mea dorință este să fie ea bine”, a declarat și Diana, cea mai bună prietenă a lui Brigitte.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, cerută în căsătorie de Alex Bodi! Primele imagini VIDEO

„Îi doresc să fie sănătoasă și fericită și împlinită, așa cum își dorește de mult timp. Să meargă pe drumul ăsta și să-ș împlinească visele pentru că este un om foarte bun și muncitor. Puțini oameni o cunosc în spatele imaginii. Eu o știu de 20 de ani. Când eu am avut momente grele și ea a aflat, a fost singura sau prima care a sărit să-mi scorde ajutor. E un om extrem de sufletist”, a declarat Oana Roman, care a venit la eveniment însoțită de soțul ei, Marius Elisei.

„Îi urez multă fericire, casă de piatră. Eu nu i-am dat sfaturi pentru că alegerea a făcut-o deja, e foarte fericită și împlinită cu el. Eu i-am zis mereu să facă ceea ce simte. Am văzut că el e alesul, nu mi-a spus ea”, a spus Cristina, sora lui Brigitte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate