Vedete

Primele declaratii ale lui Cabral dupa ce s-a aflat ca sotia lui e gravida

Cabral este foarte fericit ca va deveni din nou tatic, insa nu vrea sa faca declaratii prea multe despre ce se intampla acum in familia lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Primele declaratii ale lui Cabral dupa ce s-a aflat ca sotia lui e gravidaicon photo

Dupa ce s-a aflat ca Andreea este insarcinata, Cabral a scris un scurt mesaj pe blog prin care le multumeste celor care le-au facut urari si i-au felicitat pentru bebelus.

"+1. Mulţumim frumos! Sigur, sunt multe de spus. Adică.. aş avea multe de spus. Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viaţă şi oameni. Aşa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declaraţii prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie. Da, e cu emoţie. Da, e cu bucurie. Şi.. da, acum zâmbesc. Larg. De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulţumesc frumos pentru urări! Am fost copleşiţi de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamaţii şi ţâpurituri.. chestii care ne-au triplat emoţiile, vă recunosc. Şi vă mulţumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-aţi transmis.. şi pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte”, a spus Cabral. 

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune