Vedete

Primele declaratii ale lui Cabral dupa ce s-a aflat ca sotia lui e gravida

Cabral este foarte fericit ca va deveni din nou tatic, insa nu vrea sa faca declaratii prea multe despre ce se intampla acum in familia lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Primele declaratii ale lui Cabral dupa ce s-a aflat ca sotia lui e gravidaicon photo

Dupa ce s-a aflat ca Andreea este insarcinata, Cabral a scris un scurt mesaj pe blog prin care le multumeste celor care le-au facut urari si i-au felicitat pentru bebelus.

"+1. Mulţumim frumos! Sigur, sunt multe de spus. Adică.. aş avea multe de spus. Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viaţă şi oameni. Aşa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declaraţii prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie. Da, e cu emoţie. Da, e cu bucurie. Şi.. da, acum zâmbesc. Larg. De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulţumesc frumos pentru urări! Am fost copleşiţi de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamaţii şi ţâpurituri.. chestii care ne-au triplat emoţiile, vă recunosc. Şi vă mulţumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-aţi transmis.. şi pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte”, a spus Cabral. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune