Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a vorbit în exclusivitate cu WOWbiz.ro despre tragedia care s-ar fi întâmplat în Spania, finul ei fiind, acum, presupus mort într-un accident de circulație.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

”Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, ne-a spus în exclusivitate Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

Citeste si: Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Citeste si: Veste cutremurătoare despre văduvul Ilenei Ciuculete: Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania? Cine a anunțat

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un timp...”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Mai mult decât atât, Doina Belu ne-a dat detaliile presupusului accident de circulație pe care l-ar fi avut Cornel Galeș. ”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic... Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

Blonda Vivi pleacă în Spania după Cornel Galeș

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornmel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc sădau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nmici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație”, ne-a spus, în exclusivitate, Viviana.

Relația dintre Viviana și Cornel Galeș este una extrem de cunoscută, cei doi fiind, în ultimii ani, extrem de apropiați și, la un moment dat, s-a zvonit că s-ar fi și căsătorit, lucru pe care l-au negat. Cu toate acestea, Viviana l-a introdus pe Cornel Galeș în lumea agențiilor de turism, ea reușind să îl facă pe acesta să își facă un nume în acest domeniu, iar văduvul Ilenei Ciuculete a reușit chiar să ajungă director în agenția Vivianei.

Cornel Galeș a murit în accident de mașină?

Un zvon cutremurător circulă despre văduvul Ilenei Ciuculete. Există informații că ar fi murit într-un accident de mașină Cornel Galeș. Nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară ar fi murit într-un accident de mașină.

"Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că (sic!) Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă", a spus nașa lui Cornel Galeș.

Galerie foto 
Citește și:

Ștefania Ivănescu a spus DA! Top modelul s-a logodit chiar de ziua ei

Abi Talent are o iubită secretă? Este vorba despre fata unui politician de renume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Leyla isi arata “coltii”

Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Adi Minune, concert pentru Bianca Drăgușanu! Ce melodie i-a dedicat lui Alex Bodi Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies