Primele declarații ale părinților băiețelului mort după o anestezie la stomatolog: „Nu am primit niciun răspuns...”

Părinții copilului de patru ani care a murit în urma unei anestezii făcută la medicul stomatolog, au făcut primele declarații de la tragedie.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Primele declarații ale părinților băiețelului mort după o anestezie


In articol:

În urmă cu mai puțin de o lună, un băiețel de numai patru ani și-a pierdut viața din cauza unei anestezii. Părinții copilului au sperat în tot timpul în care copilul lor se afla în stare gravă, că se va face bine. Pierderea propriului fiu a fost prea mult pentru ei și abia acum și-au făcut curaj să vorbească.

Părinții copilului s-au dus la poliția municipiului Ploiești, unde au dat declarații în dosarul de ucidere din culpă deschis de autorități împotriva cabinetului de stomatologie. Ei condieră că vina este în totalitate a doctorilor care s-au ocupat de copil și i-au administrat anestezia.

“Am fost audiați, adică ne-au chemat dânșii, dar nu obligatoriu, noi au venit de bunăvoie. Nu am primit niciun răspuns cu privire la ce s-a întâmplat cu copilul meu. Reprezentanții clinicii mi-au transmis un singur mesaj, condoleanțe și atât. O să-i dăm în judecată, bineînțeles. Eu cred că este vina exclusivă a medicilor de acolo”, a spus tatăl băiatului, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații grave

Citeste si: Un scriitor celebru a demolat-o pe Mirela Vaida pentru că o promovează pe Vulpiţa

Citeste si: Cât au costat noile silicoane ale Antoniei. Vedeta este foarte mulțumită

Ce a declarat mama copilului, care l-a însoțit pe micuț

“Nu am stat în cabinet, nu m-au lăsat să stau acolo. Anestezistul nu mi-a zis nimic după ce a venit ambulanța, a ieșit doar doamna doctoră și mi-a zis să mă liniștesc”, a declarat femeia.

Ce s-a descoperit la autopsia băiețelului de 4 ani mort după o anestezie la stomatolog

În urma autopsiei, s-a concluzionat că băiatul nu se confrunta cu alte probleme de sănătate și a murit în urma unui stop cardio-respirator, provocat de analgo-sedare (anestezie).

Clinica de stomatologie unde copilul de 4 ani a fost anesteziat, nu avea autorizație pentru a efectua aceste proceduri de analgo-sedare, potrivit Ministerului Sănătății și Colegiului Medicilor din Argeș. DSP a suspendat activitatea clinicii în momentul în care a fost declarat decesul băiețelului. (Citeste si: Coronavirus în România! Pacientul zero ar fi intrat și într-un focar de pestă porcină, în Gorj!)

Foto: Cancan.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate