Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 ajung în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 ajung în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 12:00.

Vaccin anti-COVID
Vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică primele doze de vaccin împotriva COVID-19 ajung în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 12:00. Acțiunile care marchează Zilele Europene ale vaccinării în România se desfășoară în perioada 25-27 decembrie 2020.

10.000 de doze de vaccinuri împotriva coronavirusului vor intra pe teritoriul României. Atât personalul medical, cât și bătrânii urmează să fie primele persoane vaccinate cu vaccinul anti-COVID.

Citeste si: Raed Arafat, primele declarații despre noua tulpină de COVID, descoperită în Marea Britanie! "Este posibil ca vaccinul să aibă efect..."

Pe 26 decembrie 2020, vaccinurile vor ajunge la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico- Militară ”Cantacuzino”. Ora aproximativă de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 07.00. Iar pe 27 decembrie 2020, vor începe vaccinarea în toate cele zece spitale de Boli Infecțioase care se află în prima linie în lupta împotriva virusului ucigaș din China.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Evenimentele vor fi transmise live pe toate paginele de Facebook instituționale ale Guvernului României

De asemenea, evenimentul de vaccinare de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” va începe duminică, la ora 09.00. În aceeași zi, după ora 10.00, vor fi organizate și în celelalte nouă spitale de Boli Infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Citeste si: Vaccinul împotriva coronavirusului Pfizer/BioNTech a fost aprobat de Uniunea Europeană. Imunizarea va începe de pe 27 decembrie în mai multe state

De precizat este că toate evenimentele vor fi transmise live pe toate conturile de Facebook instituționale ale Guvernului României. În continuare, românii trebuie să respecte cu strictețe toate măsurile împotriva pandemiei.

Până la sfârșitul anului 2020, mai multe state vor începe vaccinarea împotriva coronavirusului. Reamintim că unele state ale Uniunii, luptă împotriva celui de-al doilea val al pandemiei cu privire la virusul ucigaș din China.

Sistemele sanitare sunt deja depășite de evoluția pandemiei.

Sursă: hotnews.ro

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies