Primele imagini cu Anca de la Strehaia după ce s-a aflat că e bolnavă! Fosta soție a lui Leo trebuie să prezinte instanței înscrisuri medicale care să-i ateste suferința FOTO EXCLUSIV

Anca de la Strehaia nu s-a prezentat la un proces pe care l-a pierdut în primă fază din cauza faptului că s-a îmbolnăvit.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Anca de la Strehaia nu s-a prezentat la un proces pe care l-a pierdut în primă fază din cauza faptului că s-a îmbolnăvit. Fosta soție a lui Leo de la Strehaia a pierdut recent un proces cu compania de energie electrică pe motiv că nu ar fi plătit curentul mai multe luni, așa că femeia a fost executată silit pentru suma de 11.000 lei. Pe 22 ianuarie, la recursul de la Tribunalul Strehaia, Anca nu s-a putut prezenta, pe motiv că este bolnavă.

Citeste si: Renata Gheorghe, schimbare de look! ”Cea mai simplă metodă de a-ţi schimba look-ul fără să îţi vopseşti părul este folosirea perucilor!”

Citeste si: Nuntă mare pentru Leo de la Strehaia! ”Casă de piatră, fericire și iubire! Să vă țină 100 de ani!”

Judecătorii au ținut cont de această scuză, dar la următorul termen fosta soție a lui Leo de la Strehaia trebuie să aducă dovezi medicale ale suferinței. ”Solutia pe scurt: Admite cererea de amânare formulată de pârâtă şi acordă termen,urmând a depune ptr. următor termen înscrisuri medicale care să ateste neprezentarea la acest termen, sub sanctiunea amendării”, au anunțat judecătorii. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate