Primele imagini cu Beatrice Olaru din luna de miere! Campioana Exatlon a plecat într-o locație exotică cât mai depărtată de Republcia Domincană

Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Exatlon, a plecat în luna de miere într-o locație exotică.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Beatrice Olaru a plecat într-o locație exotică în luna de miere, însă a preferat ca aceasta să fie exact în cealaltă parte de lume față de Republica Dominicană. Se pare că cele 5 luni petrecute pe traseele Exatlon i-au ajuns campioanei din sezonul 2, iar acum prefară condiții de 5 stele pe malul oceanului.

fara descriere

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Ion Surdu pentru ”războinicul” Cristian Dumitrache după câștigarea Exatlon! ”Faimosul” i-ar fi promis că îi va da bani pentru fratele său bolnav

Așa se face că Beatrice au ales Bali pentru luna de miere, însă cu o escală de câteva zile în Singapore. Sportiva a profitat din plin de cele cțteva zile petrecute deja în Singapore și a făcut ceea ce știe mai bine: s-a antrenat. În această dimineață, Betty și soțul ei au plecat către Bali.

Cine este Beatrice Olaru?

fara descriere

Beatrice Olaru are 30 de ani și este din Botoșani. De profesie antrenor de fitness, Betty, cum o alintă prietenii, a fost revelația show-ului Exatlon, acolo unde a participat în cel de-al doilea sezon. Dacă la început, puțini îi dădeau șanse de reușită în concurs, războinica s-a impus în cele din urmă în finală și și-a adjudecat marele premiu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate