Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

Elena Udrea a ieșit cu logodnicul ei Adrian Alexandrov și cu fetița lor, Eva-Maria, la restaurant. Imaginile au apărut în mass-media.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Fostul ministru al Turismului a ieșit la restaurant la miezul nopții, alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, și de fiica lor, Eva-Maria.

Atmosfera a fost una extrem de relaxată, atât Elena Udrea, cât și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, fiind foarte veseli. Ei s-au întâlnit cu câțiva apropiați, cu toții fiind foarte binedispuși, zâmbind în permanență.

fara descriere

Udrea: "M-am întors în România, am renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica"

Fostul ministru Elena Udrea s-a întors, recent, în țara noastră. Udrea a precizat că a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica.

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în b aza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o varianta mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

Sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate