Paparazzi

Primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania! Unde a fost surprinsa artista la scurt timp dupa externarea din spital – Video Exclusiv

Dupa externarea din spital, mama Anamariei Prodan a luat o decizie radicala, aceea de a pleca din tara. WOWbiz.ro va prezinta primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania! Unde a fost surprinsa artista la scurt timp dupa externarea din spital – Video Exclusivicon photo

WOWbiz.ro va prezinta primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania! La inceputul lunii februarie, mama impresarei a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce s-a simtit rau. Au existat atunci zvonuri ca femeia au suferi de o boala crunta si ca starea ei de sanatate ar fi destul de grava. A stat o perioada internata, medicii i-au facut investigatii multiple, au tinut-o sub tratament, dupa care au externat-o. Langa ea, in perioada respectiva au stat fetele ei, Anamaria Prodan si sora ei, Anca, venita special din Las Vegas, dar si sotul Toni.

Imediat dupa ce a fost externata si a ajuns acasa, fetele Ionelei Prodan au luat o decizie surprinzatoare in privinta mamei lor. Surse apropiate au dezvaluit pentru WOWbiz.ro, recent, ca vedeta va fi dusa in America!  “In scurt timp, cantareata va pleca spre Vegas, asa au decis Anamaria si Anca. Acolo, ea va avea parte de liniste si va evita sa dea explicatii despre problemele de sanatate. Daca va fi nevoie, va face un control si va fi consultata si de specialistii din SUA”, au spus apropiatii familiei Prodan.

Primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania! Anamaria nu o scapa din ochi pe mama ei

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins primele imagini cu Ionela Prodan dupa ce s-a aflat ca paraseste Romania. Cantareata a fost surprinsa, recent, cu fiica ei, Anamaria Prodan, la o banca din Capitala. Sexy-impresara era cu ochii numai pe mama ei, era atenta la fiecare pas, iar la urcarea in taxi a pupat-o, semn ca au o relatie speciala. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune