Primele imagini cu ispita Bianca Pop de la Insulă și iubitul ei! Cât de îndrăgostită e după despărțirea de Ciprian Pian

Ispita Bianca Pop s-a despărțit de Ciprian Pian. De atunci, bruneta de la Insulă s-a împăcat cu fostul iubit și este extrem de fericită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ispita Bianca Pop este una dintre cele mai focoase ipiste de la Insulă și numele ei este pe buzele tuturor de când a apărut la televizor spunând că nu iese din casă cu mai puțin de 1000 de euro în poșetă pentru că se simta „ca o săracă”.

fara descriere

Bruneta era de câteva luni într-o relație cu interlopul Ciprian Pian, însă i-a spus acestuia adio. Motivul ar fi faptul că bărbatul este căsătorit, iar ispita nu vrea să mai joace rolul de amantă. La scut timp după ce s-a despărțit de el, ea s-a întors în brațele fostului iubit și este mai fericită ca niciodată.

fara descriere

Dovada că bruneta este în al nouălea cer o fac chiar fotografiile pe care și ea și iubitul ei le publică pe rețelele de socializate. De când sunt din nou împreună cei doi îndrăgosiți par de nedespărțit.

Citeste si: După ce s-a aflat că e la un pas de divorț, Andreea Antonescu a făcut o dezvăluire emoționantă despre familia ei: „Sienna a plâns când...”

fara descriere

Ispita Bianca Pop neagă relația cu Ciprian Pian

Bruneta spusese la televizor că, de câteva luni, era într-o relație cu Ciprian Pian. Ulterior a declarat că s-a despărțit de acesta pentru că a aflat că era căsătorit și nu voia să fie în rolul de amantă. De atunci, însă, ea și-a schimbat versiunea și a spus că nu a avut niciodată o relație cu interlopul și că totul a fost doar o minciună.

„Noi ne-am certat, ne-am împins. N-am fost bătută, m-am lovit singură. M-a bruscat! A fost gelos pentru că mă suna fostul. Totul a fost la mișto. Noi doi nu am fost împreună. Nu am fost niciodată iubita și nici amanta lui Ciprian Pian. Pe această cale vreau să îmi cer iertare familiei lui. Totul a fost o regie pentru televiziune. Eu am iubit, m-am împăcat cu fostul. Este Claudiu, un băiat din Brașov. M-am împăcat cu el, îl iubesc foarte mult”, a declarat ispita Bianca Pop.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate