Primele imagini cu noul videoclip al soților Stegaru alături de Rafaelo: „Om bogat sau om sărac”

După ce Vulpița a spart topurile românești cu melodia lansată alături de Rafaelo, soții Stegaru au decis să colaboreze toți trei. Primele imagini cu noul videoclip.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Primele imagini cu noul videoclip al soților Stegaru alături de Raffaelo


In articol:

Veronica și Viorel Stegaru au decis să colaboreze cu Rafaelo, după ce piesa cu Vulpița a spart topurile românești cu melodia ei alături de fostul concurent de la Puterea Dragsotei. Cei trei vor lansa o nouă melodie cheamă „Om bogat, om sărac” și postat un promo am videoclipului. 

Protagoniștii au dezvăluit că au filmat zece ore pentru videoclipul noii piese.

Citeste si: Vulpița, apariție șocantă într-un magazin din București. Oamenii și-au dat coate când au văzut cum era îmbrăcată

„Om bogat sau om sărac/ Viața nu-i de cumpărat/ Trăiește-o cum se cuvine că nu știi ce va fi mâine”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei. 

Primele imagini cu noul videoclip al soților Stegaru alături de Raffaelo

Melodia care se vrea a fi pe locul unu are o poveste extrem de interesantă. Este vorba despre un cuplu de oameni săraci cu slujbe modeste care sunt ajutați de un afacerist. 

Citeste si: Gata cu secretele! Ce legătură are Mirela Vaida cu „Vulpița”? Acum nu mai pot nega

Primele imagini cu noul videoclip al soților Stegaru alături de Raffaelo

În videoclip apare și o fată tânără, Maria, care joacă rolul fiicei soților Stegaru. În videoclip, fata Veronicăi și a lui Viorel este ajutată de omul bogat, adică de Rafaelo, iar tânăra se îndrăgostește pe loc. 

Rafaelo a povestit în cadrul unei emisiuni cum anume a fost construită povestea videoclipului. 

„În piesă este vorba despre un tânăr afacerist care are bani, dar nu are o familie. Și el într-o zi se uită la grădinarul său, adică Viorel. El era trist pentru că nu avea bani și era ziua fiicei. Iar atunci, omul bogat, se gândește să-i cunoască familia omului sărac și îi ia cadouri, el având bani, dar neavând fericire, omul bogat îi oferă câțiva bani feteie ca să termine studiile, pentru că ea voia să devină medic. Și la un moment dat, omul bogat pleacă și primește o veste: trebuie să fie operat de urgență. Și cine credeți că îl operează peste ani și ani? Fata pe care el ajutat-o!”, a spus Rafaelo. 

Citeste si: Este sfârșitul apariției la TV pentru Vulpița și Viorel Stegaru? Nimeni nu se aștepta la asta

Viorel Stegaru a mărturisit că fiica lui din videoclip poartă același nume cu cel al fetiței sale pe care a lăsat-o la Blăgești. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate