Primele imagini cu Tuncay, dupa ce Andreea Marin a fost surprinsa, in exclusivitate, de paparazzi WOWbiz.ro cu noul iubit!! Asa vesel nu a mai fost vazut din 2016 | VIDDEO EXCLUSIV

Tuncay pare sa nu sufere deloc dupa despartirea de Andreea Marin. Este vesel, linistit si isi traieste viata la maximum!

Autor: Andreea Paun

Andreea Marin s-a despartit oficial de Tuncay la sfarsitul lunii februarie, devenind o femeie singura. Pret de cateva luni, "Zana surprizelor" si-a conturat acest statut, parand ca are nevoie de o perioada de refacere dupa inca un esec sentimental dureros. Ambitioasa si entuziasta ca de obicei, Andreea nu a rezistat prea mult singura. Prin lumea modena circula de o buna bucata de timp zvonul ca vedeta ar avea un inceput timid de relatie cu tanar apropiat ca varsta de ea.

Paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa surprinda primele imagini cu "zana" si noul iubit, la sfarsitul lunii septembrie. Cei doi s-au afisat impreuna la mall din Capitala si nu s-au mai ferit sa se tina de mana si sa-si asume relatia.

La 2 saptamani distanta, de cand Andreea si-a scos in lume noul iubit, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Tuncay intr-o forma de zile mari. Fostul sot al "zanei" a iesit la masa, cunoscutul om de radio George Vintila, si a ras, non-stop, cu gura pana la urechi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies