Primele imagini cu Valentina Pelinel dupa ce s-a auzit ca ar fi iar gravida! Iubita lui Borcea s-a ingrasat putin! A iesit in oras si a avut... "pofte" de gravida VIDEO EXCLUSIV

Frumoasa manechina, putin mai “implinita” ca de obicei, a fost zarita in public savurand cu nesat dintr-o inghetata!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

La inceputul saptamanii trecute, o stire bomba a incins internetul! Apropiatii Valentinei Pelinel si a lui Cristi Borcea sustin ca acestia vor ajunge in curand in fata Ofiterului Starii Civile, in plus, frumoasa femeie ar fi gravida! (ce spune Mihaela Borcea de sarcina rivalei Valentina Pelinel)

Valentina Pelinel are pofte de gravida! Blonda nici nu se mai ascunde

Asa cum le este obiceiul, cele doua personaje nu au vrut sa dea declaratii, ci au lasat loc interpretarilor de orice fel! In plus, s-au afisat in public mai mult ca niciodata si nu le-a pasat de comentarii!

Drept dovada si ultimele imagini surprinse de paparazii WOWbiz.ro! Valentina a aparut intr-una din seri, alaturi de iubitul sau si cateva prietene, putin mai “implinita” la fata comparativ cu alte zile, si chiar a dat apa la moara carcotasilor privind sarcina sa! Vedeta a savurat fara sa respire o inghetata de vanilie la cornet, o dovada ca are pofte de graviduta si, fireste, si le satisfice, fara sa se mai ascunda de ochii curiosilor! Dupa o mica plimbare, ea a stat la terasa cu Borcea, amicele si fiul afaceristului si, timp de doua ore, s-a simtit bine, semn ca totul in viata sa merge perfect!


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate