Vedete

Primele imagini de la Exatlon după duelul Monicăi Roşu cu Paula Vieru! Cum au reacţionat Faimoşii la plecarea unui coechipiere: "Nu avem timp să stăm supăraţi"

Paula Vieru a plecat din echipa Faimoşilor după ce a pierdut duelul cu Monica Roşu. Ce se întâmplă acum în sânul echipei roşii?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Primele imagini de la Exatlon după duelul Monicăi Roşu cu Paula Vieru! Cum au reacţionat Faimoşii la plecarea unui coechipiere: "Nu avem timp să stăm supăraţi"icon photo

Faimoşii au mai pierdut un coechipier după plecarea Paulei Vieru. Giani Kiriţă a ţinut încă un discurs prin care a încercat să îi motiveze pe Faimoşi pentru următorul meci important împotriva Războinicilor.

"Ăştia suntem, ăştia am rămas acum. Nici nu ne dezmeticim bine, că vine joc important. Jocul pentru vilă. Nu avem timp să stăm supăraţi, să ne gândim cine a plecat, cum a plecat", a spus Giani Kiriţă atunci când i-a convocat la şedinţă pe concurenţii din echipa lui.

Primele imagini de la Exatlon după duelul Monicăi Roşu cu Paula Vieru! Cum au reacţionat Faimoşii la plecarea unui coechipiere: "Nu avem timp să stăm supăraţi"

Iulian Pîtea crede ca Faimoşii sunt cu moralul la pământ şi că le va fi foarte greu să îşi revină după acest lung şir de înfrângeri. "Vor avea nevoie de nişte victorii consecutive ca să îşi recapete moralul", a spus Războinicul în testimonial.

Primele imagini de la Exatlon după duelul Monicăi Roşu cu Paula Vieru! Cum au reacţionat Faimoşii la plecarea unui coechipiere: "Nu avem timp să stăm supăraţi"

Mădălina Predoi nu a apucat să stea în vila de pe malul Oceanului. "Eu îmi doresc mult să văd vila aia. Ştiu că voi aţi văzut-o", le-a spus ea coechipierilor.

"Am trecut de un duel foarte ciudat. Mă simt fără vlagă, s-au terminat puterile. E destul de greu să lupţi cu un coleg de-al tău. Nici n-am putut să trag foarte tare pe traseu fiindcă ştiam că Paula este nouă, nici nu am mai făcut traseul.

Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ce a putut aici. Sunt sentimente amestecate, mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că nu e momentul. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. E un meci prin care n-aş mai vrea să trec. Mi-e dor de toţi cei de acasă, sper să fie bine, mă gândesc la ei, îi iubesc şi ne vedem acasă în curând", a spus Monica Roşu după duelul cu Paula.

"Mă bucur enorm că am făcut parte din fenomenul ăsta, Exatlon. Ştiam că să aterizezi în mijlocul competiţiei este foarte greu. Am reuşit să îmi depăşesc limitele, însă prea puţin faţă de cei care deja au două luni aici.

Le mulţumesc colegilor, este o echipă minunată. Păcat că presiunea competiţiei îi aduce uneori în situaţii dificile. Sper în puţinul timp care a rămas să redevină echipa de la început. Îţi mulţumesc, Monica! A pierde în faţa Monicăi Roşu este ceva ce nu te poate supăra. Experienţa ei s-a văzut astăzi. Plec cu fruntea sus, am făcut tot ce am putut şi sper să las în urma mea o echipă cât mai puternică", a spus Paula după înfrângere.

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune