Primele imagini de la nunta lui DJ Wanda! Mai multe vedete de la noi au fost prezente la eveniment

DJ Wanda s-a căsătorit la Londra cu alesul inimii ei Karl Katavich, un om de afaceri australian alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Nunta a avut loc într-o locație de vis, un hotel exclusivist din Londra. La eveniment au participat mai multe vedete din showbiz-ul nostru, printre care Paula Chirilă și Adina Buzatu.

Evenimentul cu tematica Rock’n’Royal a constat în două tipuri de petreceri: o recepție elegantă, în stil Royal, la un hotel exclusivit din Londra, și o petrecere în stil Rock într-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez în care mirii locuiesc. Renumită pentru stilul său nonconformist cu care ne-a obișnuit de-a lungul carierei, dar și cu stilul său vestimentar mereu cool și surprinzător, Wanda a avut o ținută cu totul inedită la nunta de la începutul lunii august.

fara descriere

Machiajul miresei a fost realizat de unul din cei mai bine cotați make-up artiști la nivel internațional. Este vorba de Helen Anderson, cea care a avut grijă ca mari vedete să aibă look-uri impecabile în videoclipuri, ședințe foto sau la marile ceremonii Red Carpet. Helen Anderson a realizat machiajul pentru vedete precum Beyonce, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Donatella Versace, Johnny Depp, Linda Evangelista sau Pharell Williams, precum și pentru marile show-uri de modă internaționale.

Vestimentația a fost la fel de specială. La petrecerea cu tematica Royal, vedeta a avut o pălărie albă care a fost purtată inclusiv de Gwen Stefani, iar la petrecerea în stil Rock vedeta poartă o pălărie cu totul speciala, stil Top Hat, ce a fost purtată inclusiv de celebra Madonna într-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar și în mai multe apariții televizate. Accesoriile sunt create de Victoria Grant, un designer britanic extrem de apreciat, considerat etalon în industria de modă internațională. Creațiile sale au fost purtate și de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora, Katy Perry, Dita Von Teese, precum și de membri ai aristocrației britanice la evenimente importante precum Royal Ascot.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate