Primele imagini de la parastasul de un an al artistei Ileana Ciuculete! Cornel Gales a impartit lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, de sufletul sotiei sale! FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Zi de pomenire, astazi, in familia regretatei Ileana Ciuculete. Cornel Gales a organizat comemorarea de un an si a impartit lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, de sufletul sotiei sale!

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

fara descriere

24 de pachete pline cu fel de fel de alimente diversificate, toate de post, o coliva mare, haine cat sa imbraci o femeie de la A la Z si din cap pana in picioare. Lenjerie, plapuma, perne, paturi si asternuturi, asta va imparti astazi, Cornel Gales la parastasul de un an al sotiei sale iubite, Ileana Ciuculete. (Cornel Gales, mesaj catre colegii de scena ai sotiei sale, Ileana Ciuculete) 

Slujba de pomenire a inceput la ora 09:00, la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde slujeste parintele duhovnic al Ilenei Ciuculete si al lui Cornel Gales.

Ceremonia a durat aproape 2 ore, dupa care, ulterior, cei prezenti au plecat cu autoturismele personale la cimitirul Straulesti 2. Din martie anul trecut, aici isi doarme somnul de veci Ileana Ciuculete. 

Gales a impartit plapuma si lenjerie la parastasul Ilenei Ciuculete. Cum arata mormantul

Si aici, preotul a tinut o slujba de pomenire, a sfintit mormantul si a cantat Vesnica Pomenire, iar cei prezenti au aprins lumanari si au depus multe flori frumoase, de primavara, pe marmura rece si in glastrele de langa cruce.

Ileana Ciuculete a fost comemorata astazi, iar Cornel Gales i-a pregatit doua colive identice. 

De la parastasul Ilenei Ciuculete nu au lipsit nici cântăreaţa Georgiana Lepădat şi soţul ei impresar Lepădat şi Costin Marculescu

Ceremonia continua la cantina de la Biserica Costeasca, acolo unde Cornel Gales ii astepata astazi pe colegii sotiei lui pentru a-i invita la masa. Spre final, Cornel Gales va impartiti unei femei de varsta apropiata Ilenei Ciuculete, lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, toate de de sufletul sotiei sale.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate