Primele ninsori vin în octombrie! Ce a anunțat Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoaele zile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că, deși vremea va fi călduroasă în primele zile din luna octombrie, lucrurile se vor schimba pe parcurs. Săptămâna aceata termometrele vor arăta temperaturi cu până la zece grade mai ridicate decât în mod normal.

După aceată perioadă, vremea se va răci brusc și vor apărea și primele ninsori de la noi din țară. Dacă media temperaturilor maxime de mâine, 2 octombrie, va fi de 18 grade, pe 5 și 6 octombrie maximele vor ajunge până la numai șase grade Celsius. Această scădere bruscă va aduce și primii fulgi de nea, în zonele de munte ale României.

Citeste si: Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la cimitir să se reculeagă la mormântul tatălui său: „Ea mi-a readus fericirea în viața mea, fericire care a dispărut atunci când tu ai plecat” FOTO

Citeste si: Luiza Melencu ar fi fost văzută în Italia! „Era pe strada unde se face prostituție. Am recunoscut-o, era speriată”

Citeste si: Văduva tatălui Andreei Marin şi-a refăcut viaţa la 3 ani de la decesul lui Dan Marin! Uite cât de îndrăgostită e mama vitregă a vedetei!

Vremea în România în următoarele zile

Primele trei zile ale lunii octombrie vor fi deosebit de călduroase. În Muntenia media temperaturilor maxime înregistrate va fi de 28 de grade Celsius. În Transilvania și Dobrogea, maximele nu vor trece de 26 de grade Celsius, temperaturile din termometre fiind în continuare mult mai ridicate decât media din anii precedenți.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate