Primele reacţii după ce Giani Kiriţă a împins-o pe Ana Otvoş! Replici acide între mama antrenorului şi iubitul Războinicei

Denisa, sora lui Doru, Niculina, mama lui Giani şi Alin, iubitul Anei Otvoş, au vorbit despre conflictul pe care antrenorul Faimoşilor l-a avut cu Războinicii.

Autor: M. B.
 
Scandalul dintre Giani şi Războinici a izbucnit atunci când antrenorul i-a împins pentru că ar fi stat prea aproape de suprafaţa de joc. Între ei a izbucnit o ceartă aşa cum rar s-a mai văzut, mai ales că a împins-o şi pe Ana Otvoş. „M-a lovit cu totul!”, a spus ea imediat după. Discuţiile între membrii echipei albastre au continuat şi după ce s-a terminat jocul, iar antrenorul Faimoşilor a fost pus la zid pentru felul în care s-a purtat cu Războinica. 
 
 
 
„A dat? A împins-o! Cum să dea în ea? Aşa se vede?! Aşa vor ei să se vadă!”, l-a apărat mama lui Giani pe acesta. 
 
„Un adevărat gentleman. A fost intentţionat gestul. Uite ce cred eu. Eu creed că se poate foarte bine să fi fost intenţionat pentru că tipul este destul de inteligent şi voia să dea bine. Nu şi se pare că a dat bine? Tocmai şi-a făcut emisiunea! În afară de doamna Niculina, doar Monica Roşu mai e acolo care îl cunoaşte personal pe Giani şi sunt sigură că pot găsi discrepanţe între cum este el în viaţa de zi cu zi şi cum este în competiţie.
 

 
Ce reacţie am avut când am văzut ca a împins-o pe iubita mea? M-am înfuriat. 
 
Dacă eraţi dumneavoastră acolo la steag, credeţi că vă dădea brânci? Dintre Doru, dumneavoastră şi Giani, care credeţi că scoate mai bine pe traseu? Eu cred că dumneavoastra.
Şi încă ceva, felicitări Denisei pentru Doru, mi-a plăcut de el. Atât Ilinca cât şi Vladimir ştiu că eu sunt de părere că Ana nu are nevoie de protecţie. Doru a fost capabil de o reacţie autentică şi asta este un lucru rar. Doru a fost un pic mai vulcanic, Ana a avut reacţia pe care a avut-o, nu trebuie neapărat să fii campion. Doru a fost stârnit de faptul că Giani l-a împins”,
a spus Alin, iubitul Anei Otvoş.
Acesta a fost de acord cu tot ce a spus sora lui Meseşan despre conflictul cu Giani Kiriţă.
 
„Giani nu l-a împins pe Doru. El a împins pe Ionuţ şi pe Ana, abia apoi l-a împins pe Doru. Dacă nu ai văzut, asta e”, a spus mama lui Kiriţă enervată la culme.
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spun mama lui Giani şi sora ”Dacului” de la Exatlon despre scandalul uriaş dintre ei: ”Giani îl simpatizează pe Doru”

Oana Roman o ia pe urmele Adelinei Pestriţu! Eforturile pe care le face pentru a scăpa de kilogramele în plus

Iulia Albu nu-l iartă nici pe Connect-R: „Lanţul de cocalar este un accesoriu cu...”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies