Primele reacții după scandalul de la Survivor dintre Lino și Elena de la Faimoși: „Mimoza își arată caracterul de coteț”

Adina de la Heaven și Rashid au venit în platoul FanArena pentru a vorbi despre conflictul dintre Lino și Elena de la Faimoși, de la Survivor.

Autor: M.B.

In articol:

Elena din echipa Faimoșilor a fost aspru criticată de coechipieri. A intrat în schimburi acide de replici cu Asiana, Grațiela, Ruby și Lino. A fost nominalizată, dar voturile publicului au salvat-o, semn că cei de acasă o simpatizează pe cântăreață.

Lino a fost unul dintre concurenții care nu și-au ascuns părerea pe care o au despre Elena. Artistul a făcut mai multe remarci răutăcioase la adresa cântăreței de mai multe ori.

„E prima oară când nu m-aș supăra dacă am pierde jocul de imunitate la grup și nu m-aș supăra nici dacă aș câștiga jocul de imunitate personală și știu clar pe cine voi vota, pentru că ea s-a separat de grup”, a spus Lino despre Elena.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Când părea că lucrurile s-au mai liniștit în echipa Faimoșilor, Lino a izbucnit din nou.

„Na, mă! E a treia oară când își arată asta caracterul și mai ziceți că suntem noi nebuni. Așa o să facă cu oricine, n-are scrupule! Zi, Bogdane, e a treia oară când își arată mimoza asta caracterul de coteț”, a spus Lino despre Elena, în absența ei.

Primele reacții ale apropiaților, după conflictul dintre Elena și Lino de la Survivor

Rashid, prietenul lui Lino, și Adina de la Heaven, prietena Elenei, au venit în platoul FanArena pentru a vorbi despre cei doi Faimoși.

„E un limbaj care pe el nu o să îl ajute șia cum nu îi țin partea Elenei. Nicio persoană publică nu are voie în secunda în care apare pe stilcă, indiferent cât de mare e presiunea, să arunce cu noroi în stânga și în drepata, să își dea cu presupusul.

Nu o să îl ajute, nu o să câștige fani. Pe el genul ăsta de atitudine nu îl va ajuta și s-a văzut în votul publicului.(...) A luptat pentru echip și ei spun că este individualistă. Este individualsită pentru că ei au marginalizat-o și femeia nu are ce să facă. Își vede de treaba ei, face tot ce se poate mai bun. Dar e și o diferență de vârstă între ei, sunt aproape zece ani. Nu înțeleg cu ce ar fi putut să îl jignească Elena atât de rău încât să vorbeacă așa despre ea”, a spus Adina de la Heaven despre scandalul dintre Elena și Lino, criticând comportamentul Fimosului de la Survivor.

Rashid, prietenul lui Lino, a vorbit despre tânărul artist. Îl cunoaște de mult timp și i-a luat apărarea tânărului de 19 ani.

„Eu cred că, în cazul lui Lino, exprimarea a fost nefericită. Dacă stăm să analizăm un pic, Elena nu a avut o problemă doar cu Lino. A avut o preblemă cu Asiana, cu Ruby, cu Grațiela și apoi cu Lino. El este un tip ambițios, nu mă așteptam să lase capul plecat. Într-adevăr este vorba dere o femeie, el știe că sunt niște limite, mai ales că este mai mare decât el.

E s-a aprins, exprimarea a fost nefericită, eu consider că a fost provocat. Atâta timp cât ne uităm retrospectiv și vedem că a avut o problemă cu Ruby, cu Grațiela, cu Asiana, este clar că este o problemă și la Elena. Această marginalizare s-a făcut cumva natural, pur și simplu ei nu mai voiau să intre cu ea în contact, iar ea s-a izolat”, a spus Rashid despre cuvintele dure pe care le-a spus Lino la adresa Faimoasei Elena.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Din cauza lor Alexandra Măceșanu nu a fost salvată! Ce s-a întâmplat cu polițiștii care nu au găsit-o după ce a sunat la 112

Primele reacții după scandalul de la Survivor dintre Lino și Elena de la Faimoși: „Mimoza își arată caracterul de coteț”

Bogdan Vlădău, dezamăgit de coechipierii de la Survivor România: ”M-am înșelat de multe ori în viață asupra oamenilor”

Compatibilitatea câștigătoare a zodiilor. Cu cine ai putea să construiești o relație cu adevărat frumoasă

ACORDUL pe care îl așteptau toți! Vladimir Putin A ACCEPTAT. Au bătut palma oficial

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Cum reacționează corpul tău după ce mănânci la McDonald’s. Concluziile sunt îngrijorătoare, în organism se produce un ciclon

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies