Primele vești bune pentru cei 5 copii care plângeau de foame! Tatăl lor s-a spânzurat din neputință, iar acum au parte de o mică alinare

Familia bărbatului care s-a spânzurat, pentru că nu-și putea hrănii cei 5 copii care plângeau de foame, primește ajutor de la comunitatea ce s-a mobilizat.

Primele vești bune pentru cei 5 copii care plângeau de foame
Autor: I.N.

In articol:

Primele vești bune pentru cei 5 copii care plângeau de foame
Primele vești bune pentru cei 5 copii care plângeau de foame

Tulburat de gânduri negative, bărbatul de 33 de ani s-a prefăcut că pleacă cu vacile, însă a mers să se spânzure într-un grajd din curte. Vestea comiterii acestui gest necugetat a afectat și a îndurerat și mai mult familia.

Pe lângă durerea cumplită provocată de decesul tatălui, soția și cei 5 copii nu mai au acum nici măcar micul venit pe care-l producea bărbatul.

Problemele ce au dus la sinuciderea tatălui

Neajutorata familie, cu cei 5 copii care plâng de foame, are și probleme cu locuința, țiglele fiind sparte, grinzile putrezite și, în general, siguranța familiei fiind pusă la încercare de faptul că locuința mai are puțin și cade. Cu lacrimi în ochi, Roxana Vasilache, mama celor cinci prunci cu vârstele cuprinse între 11 luni și 12 ani, acum orfani de tată, își plângea durerea: ”Detergent si sãpun as vrea, ca sã spãl copiii”, își explica aceasta doleanțele.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Citeste si: Trei persoane au murit, iar o alta a orbit definitiv după un „cocktail” cu dezinfectant de mâini

Citeste si: Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Brigitte Pastramă. Cum arată fiica fostului președinte al României, după noua intervenția estetică

Citeste si: Culiță Sterp, clipe de tandrețe cu noua iubită!

Oamenii s-au mobilizat și au decis să schimbe în bine soarta celor cinci copii orfani de tată. Acum, frații și mama lor au primit jucării, creioane colorate, mâncare, dar și un frigider nou, toate acestea fiind posibile datorită comunității îndurerate, care și-a dorit să-i îndeplinească visul tatălui răpus de tristețe și neputință.

Declarațiile mamei îndurerate

“Nu trebuia ca bãiatul meu să facă treaba asta.

Nu trebuia să se spânzure. Lasă, că ne-am fi descurcat asa cum puteam, dar era bun sã fie între noi. Să fie tatã lângă copii”, a povestit mama bărbatului spânzurat, în legătură cu moartea fiului său, tatăl de 33 de ani care s-a sinucis, fiind depășit de situația financiară a familiei sale.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida a trăit momente de groază la volanul mașinii sale! I-a explodat o roată și a intrat într-un stâlp

Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Puterea dragostei 28 iunie. Berna o jignește dur pe Ligi: „Operata eșuata!”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Medicamentul minune care te scapă de COVID! Anunţul aşteptat de milioane de oameni. S-a stabilit totul

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Amenințarea care pune Europa pe jar. Primele cazuri au apărut. Cercetătorii sunt în alertă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies