Primul salariu al Andreei Esca! Câți bani a reușit să câștige prezentatoarea de televiziune la primul loc de muncă

Andreea Esca a vorbit despre primul salariu pe care l-a câștigat.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Cât valora primul salariu al Andreei Esca?
Andreea Esca

Salariu Andreei Esca a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte în mediul online. Foarte multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului cât reușește să câștige prezentatoarea de televiziune. Se pare că Andreea a dat primele detalii despre primul salariu, dar a specificat care a fost lucrul pe care și l-a cumpărat cu acești bani.

Cât valora primul salariu al Andreei Esca?


In articol:

Andreea Esca este una dintre cele cunoscute vedete de televiziune. Încă de la vârsta de 23 de ani, vedeta a intrat în lumea televiziunii, iar de atunci reușește să se mențină pe poziții, fiind foarte apreciată de toată România. De foarte multe ori, publicul, dar și jurnaliștii și-au pus întrebarea Ce sumă ajunge să câștige Andreea Esca?!.

Citeste si: Andreea Esca, păcatele tinereții! Vedeta a pozat goală în urmă cu 20 de ani, alături de Alexia! Cum arătau cele două atunci

Citeste si: COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Cât valora primul salariu al Andreei Esca?
Andreea Esca

Se pare că salariul este rămâne un mister, dar cu toate acestea, Andreea a vorbit despre primul salariu, dar și ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat. În cadrul unei emisiuni televizate, celebra prezentatoarea a dat toate detaliile despre subiectul mult așteptat. Atunci când era încă micuță, vedeta a jucat într-un film pentru copii, iar renumerația a fost una destul de modestă. Mai exact, pentru rolul pe care l-a avut în acest film, aceasta a primit nici mai mult, nici mai puțin de 100 de lei. Cu acești bani, mama Alexiei Eram declară că a mers să își cumpere o pereche de cercei. 

„Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei.”, a dezvăluit Andreea Esca, în cadrul emisiunii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

Andreea Esca i-a interzis Alexiei Eram să intervină în scandalul pe care ea l-ar fi pornit: ”Îi târăște numele prin noroi”

Alexia Eram ”îl ia la mișto” pe Alex Velea! Ce a putut să facă fiica Andreei Esca la ziua lui Lino Golden! Ea ar fi la baza scandalului dintre Lino, Mario și soțul Antoniei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies