Primul soț al Mariei Constantin a împlinit 35 de ani! Ciprian a mai luat câteva kilograme în plus în izolare FOTO

Cântăreț de muzică populară, Ciprian Tapota Lătărețu a împlinit recent 35 de ani, zi aniversară pe care a serbat-o în casa familiei din Lelești (județul Gorj).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cântăreț de muzică populară, Ciprian Tapota Lătărețu a împlinit recent 35 de ani, zi aniversară pe care a serbat-o în casa familiei din Lelești (județul Gorj).

Cântăreț de muzică populară, Ciprian Tapota Lătărețu a împlinit recent 35 de ani, zi aniversară pe care a serbat-o în casa familiei din Lelești (județul Gorj). Primul soț al Mariei Constantin, cu care are un băiat, Codruț, a făcut în perioada pandemiei o mulțime de înregistrări video, lansând piese sau oferind dedicații pentru diverși amici.

Citeste si: Fostul soț al Mariei Constantin, sfaturi împotriva virusului: ”Haideți, fraților, la sală, nu ne sperie pe noi un virus amărât!”

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a prevăzut războaiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Primele imagini cu mama Vlăduței Lupău! Artista e tare mândră de ea FOTO EXCLUSIV

În filmări se observă că solistul a mai pus pe el câteva kilograme, pe care cel mai probabil le va da jos cu prima ocazie, Ciprian fiind un abonat obișnuit al sălilor de fitness din Târgu Jiu, unde familia lui deține un apartament. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

După vacanța petrecută cu Maria Constantin, copilul artistei s-a întors la tatăl Ciprian Tapota FOTO

Cum arată mormântul lui Marcel Toader, la 5 luni de la decesul afaceristului! În ziua în care Toader ar fi împlinit 57 de ani, fina sa l-a vizitat la cimitir: "Te-am găsit...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies