Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa sarcinii lui Meghan Markle! Ce spune că se va întâmpla când nepotul său se va naşte

Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa mediului în care trăim, iar acest lucru s-ar putea propaga asupra vieţii generaţiei tinere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Prinţul Charles a mărturisit că în acest moment, la nivel mondial, există o poluare masivă a mediului, iar generaţiile viitoare se vor confrunta cu aceste probleme de mediu. De asemenea, Prinţul Charles se teme pentru sănătatea nepoţelului care se va naşte în prima parte a anului 2019.

„Mă pregătesc să am un nepoţel şi cred că şi o parte din voi sunt în această situaţie. Mi se pare că suntem nebuni dacă îi aruncăm într-o lume complet poluată, afectată, de-a dreptul. Toţi copiii merită un viitor mai bun!”, a mărturisit Prinţul Charles.

Tonele de deşeuri poluează marile oceane, iar acest lucru nu doar că atentează la viaţa marină, ci şi la viaţa umană. Prinţul Charles consideră că trebuie schimbată modalitatea prin care se face reciclarea.

Ducele şi Ducesa de Sussex, Meghan Markle şi Prinţul Harry, aşteaptă să vină pe lume un băieţel. Micuţul se va naşte în primăvara anului 2019, la Spitalul Saint Mary Paddington, din Londra, conform Unica. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate