Vedete

Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa sarcinii lui Meghan Markle! Ce spune că se va întâmpla când nepotul său se va naşte

Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa mediului în care trăim, iar acest lucru s-ar putea propaga asupra vieţii generaţiei tinere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa sarcinii lui Meghan Markle! Ce spune că se va întâmpla când nepotul său se va naşteicon photo

Prinţul Charles a mărturisit că în acest moment, la nivel mondial, există o poluare masivă a mediului, iar generaţiile viitoare se vor confrunta cu aceste probleme de mediu. De asemenea, Prinţul Charles se teme pentru sănătatea nepoţelului care se va naşte în prima parte a anului 2019.

„Mă pregătesc să am un nepoţel şi cred că şi o parte din voi sunt în această situaţie. Mi se pare că suntem nebuni dacă îi aruncăm într-o lume complet poluată, afectată, de-a dreptul. Toţi copiii merită un viitor mai bun!”, a mărturisit Prinţul Charles.

Tonele de deşeuri poluează marile oceane, iar acest lucru nu doar că atentează la viaţa marină, ci şi la viaţa umană. Prinţul Charles consideră că trebuie schimbată modalitatea prin care se face reciclarea.

Ducele şi Ducesa de Sussex, Meghan Markle şi Prinţul Harry, aşteaptă să vină pe lume un băieţel. Micuţul se va naşte în primăvara anului 2019, la Spitalul Saint Mary Paddington, din Londra, conform Unica. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune