Probleme grave între Brigitte și Florin Pastramă! Înaintea nunții, lucrurile au luat o întorsătură neșteptată! „Florine, vrei să spun acum tot adevărul?”

Brigitte și Florin Pastramă par să aibă probleme grave înaintea nunții. Între cei doi soți a izbucnit un scandal monstru la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi protagoniști s-au căsătorit civil în urmă cu o lună și sunt în toiul pregătirilor de nuntă, dar nu se poartă deloc precum doi îndrăgostiți.

Recent Florin Pastramă i-a zgâriat bolidul lui Brigitte, iar bruneta a fost la un pas să facă o criză de nervi. Discuția tensionată dintre ei a luat amploare atunci când bruneta și-a amintit și de alte greșeli făcute de proaspătul ei soț.

„Când, mă, nu te-am lăsat eu să mănânci? Când, mă? M-am săturat să par eu lupul cel rău. Bătaie de joc nu sunt, să știi. Dacă ție îți place circul, mie nu-mi place”, i-a reproșat ea la televizor.

„Am venit să-mi cer scuze”, a încercat el să se apere.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Brigitte era însă extrem de supărată și a dat de înțeles că sunt multe lucruri pe care ea nu le spune pentru a nu-l pune pe Florin Pastramă într-o lumină proastă.

„Viața mea nu este de circ. Eu fac lucruri frumoase, mă duc la biserică. (...) Florine, vrei să spun acum tot adevărul? Îți dorești lucrul ăsta? Să spun care e adevărul real? Eu vreau o viață frumoasă. Băăăi! Vrei să-ți zic adevărul?! Și de ce sunt supărată? Pe bune? Chiar asta vrei? Să spun adevărul? Vrei să spun adevărul? Da sau nu? Te întreb, da sau nu, vrei să spun adevărul? Da sau nu. Tatăl nostru care ești în ceruri…. nu vreau să zic mai mult”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Mihai Gâdea, anunț important despre Mircea Badea: „O să ne descurcăm greu fără el”

Brigitte și Florin Pastramă, gata să devină părinți!

În ciuda problemelor dintre ei, Brigitte și Florin Pastramă își doresc să facă un copil împreună. Certurile ar fi, de fapt, cauzate de tratamentele hormonale pe care ea le face pentru a rămâne însărcinată.

„Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat”, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista OK Magazine.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate