Probleme în Paradis? Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu își mai vorbesc! VIDEO EXCLUSIV

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea showbiz-ului de la noi. Cu toate acestea, din imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro!, cei doi par să aibă probleme în cuplu, fiind surprinși în situații care par să demonstreze că nu își mai vorbesc.

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

O seară banală, la mall. Lumea aleargă după cumpărături, se înghesuiesc la coadă la bilete la film și la nachos sau popcorn. Printre oameni, Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu.

Citeste si: Alina Sorescu si Alex Ciucu, opt ani de la nunta! "E o provocare sa rezisti impreuna"

Citeste si: Alexandru Ciucu, un tatic grijuliu! Ce facea creatorul de moda la locul de joaca? FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Alexandru Ciucu, un tatic grijuliu! Ce facea creatorul de moda la locul de joaca? FOTO EXCLUSIV

Până aici, nimic anormal. Cei doi, fără copii, par să fie unul dintre sutele de cupluri care vor o seară liniștită. Alexandru Ciucu, înainte de a ajunge la film, dă o raită și la librărie pentru a cumpăra câte ceva pentru cei mici. Acela a fost însă primul moment în care s-a putut observa că între el și Alina Sorescu ”ceva” nu este în regulă. Mai exact, Ciucu stătea la coadă, liniștit, iar din senin, apar elângă el, Alina. Îi dă, fără să se uite la el, fără să îi spună niciun cuvint, o bancnotă de 100 de lei, să plătească produsele pe care le avea în brațe, iar apoi pleacă. La fel de tăcută… Poate o fi o întâmplare doar că…

Ajung la casa de bilete de la cinematograf. Oarecum separat, cu Alexandru Ciucu părând foarte grăbit, iar Alina Sorescu chiar ușurată că nu poate ține pasul cu soțul ei. Cumpără biletele, iar apoi se îndreaptă spre tejgheaua la care se vând ”clasicele” popcorn și nachos, cu sucurile aferente, loc în care, de altfel, au și singurul schimb de cuvinte. Normal, făr să zâmbească, fără să arate nicio secuindă că s-ar mai simți bine împreună. Tensiunea crește în momentul în care pleacă de acolo, Alexandru Ciucu grăbindu-se și mai tare să se îndepărteze de soția lui, de Alina Sorescu. Merge cu pași mari spre intrarea în cinematograf, punând între el și Alina Sorescu mai bine de 20 de metri. Sătulă să tot alege după sioțul ei, Alina Sorescu a găsit și scuza perfectă să nu se mai grăbească: s-a întâlnit cu niște prieteni, aceștia fiind, de altfel, singurii care au reușit să o facă să zâmbească în seara cu pricina…

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de opt ani

Alina Sorescu s-a născut pe 14 iulie 1986, în Bucureşti şi e o cântăreaţă şi prezentatoare TV. Artista e căsătorită cu Alexandru Ciucu (41 de ani) din 12 septembrie 2010 şi soţia lui și au două fete, pe Elena Carolina şi pe Ana Raisa. Vedeta nu a ascuns faptul că, în timpul căsătoriei au existat și momente mai puțin plăcute, dar că, datorită iubirii, comunicării și respectului, au găsit soluții ca să meargă mai departe împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate