Probleme uriașe la Insula Iubirii! Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria emisiunii așa ceva cu ispitele!

Cel mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii și-a schimbat platoul de filmare, responsabilii producției renunțând să mai ispitească cuplurile în Thailanda și au optat pentru Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Doar că, deși pornită promițător, Insula Iubirii s-a oprit, ca filmări, chiar la debut, iar ispitele feminine și-au făcut de cap cu bărbații pe care trebuiau să îi vrăjească suficient pentru a uita de iubitele lor timp de... o zi.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, declarație emoționantă despre Culiță Sterp! E clar, nu îl poate uita și încă îl iubește! ”Acest om a fost parte din mine”

Citeste si: O fostă ispită a pozat dezbrăcată, pe pârtie! Sigur nu îi e frică de vreo... gripă

Citeste si: Cine este iubitul Mariei Ilioiu, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sursele noastre susțin că, acum, pe perioadă nedeterminată, filmările pentru Insula Iubirii sunt suspendate, motiv pentru care una dintre cele mai senzuale femei care sunt ”găzduite” în paradisul Republicii Dominicane, Cătălina Manole se plictisește de moarte.

fara descriere

Așa că, dorind să ”ardă gazul” și să nu se mai plictisească atât de mult, fotomodelul Cătălina Manole își petrece timpul, mai mult singură, pe malul oceanului. Nu de altceva, dar, cum filmările sunt, pentru moment, amânate, trebuie să se întrețină în forma fizică cu care și-a câștigat celebritatea. Și, normal, cum ”mersul pe jos face piciorul frumos”, iar Cătălina Manole este una dintre divele de la Insula Iubirii care se poate lăuda cu ”picioare până-n gât”, plimbările ei lungi au acum și o motivație serioasă, mai ales că este decisă să facă, atunci când se vor relua filmările, victime printre bărbații care au mers acolo să își testeze cuplul și tăria de caracter.

Mai mult, ispita Cătălina Manole, plictisindu-se suficient, rămasă fără ”obiectul muncii”, a prezentat, într-una dintre postările de pe instastory-ul ei, și ce se petrece în Republica Dominicană în resortul în care este ”carantinată”.

fara descriere

Cătălina Manole, ispita trădată de bărbatul ispitit

Cătălina Manole s-a făcut remarcată în special în ediția emisiunii "Insula Iubirii" când a reușit să îi sucească mințile lui Alin și să-l despartă de iubita cu care venise în competiție. Din pacate pentru frumoasa ispită, după întâlniri romantice și o partidă de sex, Alin a renunțat la ea și chiar a început să le spună tuturor intimități care au avut loc în dormitor, lucru ce a deranjat-o teribil pe Cătălina Manole, care, la final a plecat de pe insula tentațiilor din Thailanda extrem de dezamagită.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate