Probleme uriașe pentru un polițist din România! Mihai avea o familie frumoasă, dar și-a distrus viața! Cum s-a petrecut drama

Un polițist din comuna Ciocani (județul Vaslui), Mihai Arustei, și-a distrus viața din pricina unui viciu pe care nu-l poate controla.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Bărbatul este dependent de păcănele și a acumulat datorii mari la cazinouri.

Se pare cã din cauza unor datorii acumulate de pe urma păcănelelor, polițistul și-ar fi pus cascheta și legitimația de serviciu amanet, pentru a putea fi lăsat să plece din local și să facă rost de bani, scrie vremeanoua.ro.

“La început, când a fost instalat aici, a fãcut cunostintã cu mai toatã lumea. Mergea prin comunã, saluta oamenii. Dupã câteva sãptãmâni m-am întâlnit cu el pe un drum din sat. L-am rugat sã facem schimb de numere de telefon, ca sã am si eu pe cine suna, în caz de se întâmplã ceva. A fost de acord. Am plecat, iar dupã câteva sute de metri mã sunã si-mi spune sã mã întorc cã are sã-mi comunice ceva important, fatã în fatã. Când am ajuns, mi-a zis cã are probleme cu familia si cã are nevoie de niste bani, dacã îl pot ajuta. I-am explicat atunci cã eu am o problemã cu banii, în sensul cã mi-am luat mai multe tepe la viata mea, iar de atunci nu mai dau un leu împrumut. Pentru cã pãrea într-adevãr cã are probleme, l-am sfãtuit sã vorbeascã cu mama, iar dacã ea e de acord sã-l împrumute, eu nu am nimic împotrivã. A mers la mama, iar ea i-a dat împrumut 1000 de lei. Dupã câteva zile am întrebat-o dacã si-a primit banii si mi-a zis cã da pentru ca apoi sã aflu cã între timp îi mai ceruse alti bani împrumut. Sunt foarte multi oameni care trebuie sã primeascã bani de la el. Domnul Stavarache, fostul pãdurar din sat i-a dat bani, nenea Emil, paznicul de la baraj i-a dat bani, Costel Tofan, un cioban de la noi din sat i-a dat bani împrumut, preotul din sat, si despre ãstia stiu doar eu. Am auzit cã banii ãstia luati împrumut îi joacã la pãcãnele. Am aflat asta pentru cã într-o perioadã am vrut sã mã angajez agent de securitate la un cazinou din Bârlad, iar angajatii mi-au spus cã l-au vãzut jucând”, a declarat un tânăr din comuna Ciocani.

Cazul a intrat în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care a demarat o anchetă internă. “În acest caz s-a dispus efectuarea de verificãri cu privire la situatia semnalatã, urmând a se stabili dacã politistul a încãlcat normele legale în vigoare sau statutul politistului. În functie de ce se va constata, se vor lua mãsuri legale ce se impun”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru sursa citată.

Mihai Arustei este dependent de jocuri de noroc. Soția l-a părăsit

Din pricina viciului, polițistul Mihai Arustei a fost părăsit și de soție. Oameni din comună au avut și ei probleme familiale din cauza lui Mihai Arustei.

“Eu sunt cioban de meserie. Mai duc oi, miei la târg. Cu o zi înainte de votare, pe 25 mai, mã sunã domnul politist la telefon si-mi spune cã vine pânã la mine cã are o problemã si numai eu îl pot salva. Eu m-am gândit cã vrea o bucatã de cas. I-am spus sã vinã, cã sunt acasã. Când a ajuns m-a luat direct. Mi-a spus cã are probleme mari de tot la niste dosare si sã-i dau 1000 de lei ca sã le rezolve. Eu aveam niste bani pusi deoparte, dar trebuia sã-i dau la balotat. Când a vãzut cã am bani, mi-a zis sã-i dau 1200 de lei, cu promisiunea cã mi-i dã înapoi imediat, în 2-3 zile. Cu sufletul bun, i-am dat banii, rugându-l sã nu mã încurce cã si eu la rândul meu trebuia sã dau acei bani omului care îmi baloteazã. Asta a fost atunci. Dupã o perioadã, vãzând cã nu mai dã niciun semn, l-am cãutat la post. Am vorbit cu domnisoara politistã de acolo, cã de el n-am dat. Am rugat-o sã-mi dea numãrul de telefon al colegului ei. M-a dat putin mai deoparte, apoi m-a întrebat cum de i-am dat banii, atunci, pe loc, domnului politist. Mi-a dat numãrul de telefon, l-am sunat, iar el mi-a zis cã în 2-3 zile vine la mine, sã-mi aducã banii. Toatã lumea i-a dat bani acestui politist. Si un fin de-al meu, si preotul din sat si de la scoalã si paznicul de la baraj. La toti are datorii. Asta e vorba lui, “în 2-3 zile o rezolvãm”. Numai cã a trecut atâta timp si cred cã numai Doamne-Doamne o mai rezolvã de acum. Am un nepot, politist la rândul lui, care m-a sfãtuit sã îl dau în judecatã. Dar mai mult am de cheltuit cu procesele decât am sã recuperez de la el. Eu sunt de vinã cã i-am dat si cã am fost om cu el. Mi-am pus si familia în cap din cauza lui. Sotia mi-a spus cã dacã-mi cerea ea niste bani sã ia ceva în casã nu-i dãdeam asa repede. La fel ca mine a fost si tatãl meu, vã spun drept. S-a dus sãracul în pãmânt si au rãmas datorii de recuperat de mã doare capul”, a declarat Costel Tofan, unul dintre ciobanii din comuna Ciocani.

 

Sursa foto: vremeanoua.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate