Procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală! Cristian Popescu e cel care nu a permis poliţiştilor să intre fără mandat în casa lui Georghe Dincă!

Nu mai e un secret că procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală. Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Alexandra Măceşanu, a fost suspendat din funcţie, în urma deciziei de joi a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară. Reprezentanţii CSM au transmis oficial că procurorul Popescu este suspendat, deoarece procedura disciplinară demarată pe numele lui poate aduce atingere prestigiului justiţiei. „În şedinţa din data de 01.08.2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în temeiul art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, suspendarea din funcţie a domnului P.C.O., procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe perioada desfăşurării cercetării disciplinare. Secţia a apreciat că procedura disciplinară desfăşurată la acest moment faţă de procuror este de natură să aducă atingere prestigiului justiţiei. Asupra fondului abaterii disciplinare Secţia pentru procurori se va pronunţa în eventualitatea exercitării acţiunii disciplinare de către Inspecţia Judiciară”, se arată în informarea transmisă de CSM.

fara descriere

Procurorul suspendat după crima de la Caracal are o avere colosală. Secţia pentru procurori a CSM a discutat cazul lui Popescu  

Procurorii CSM s-au întrunit, joi, pentru a discuta propunerea inspectorilor judiciari de suspendare a procurorului din Caracal care nu ar fi permis agenţilor de poliţie să încalce mandatul de percheziţie şi să descindă în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal înainte de ora 6:00. Secţia pentru procurori a CSM a discutat cazul lui Popescu după ce Inspecţia Judiciară a anunţat, miercuri, că a început cercetarea disciplinară faţă de acesta. Inspecţia a propus CSM suspendarea acestuia din funcţie până la încheierea cercetării disciplinare. „Inspectorii judiciari din cadrul Direcţiei de inspecţie pentru procurori au dispus începerea cercetării disciplinare faţă de procurorul Popescu Cristian Ovidiu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal sub aspectul săvârşirii abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. t) teza a II-a, constând în exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă”, se arată în informarea Inspecţiei Judiciare. (vezi ce reacţie şocantă a avut Gheorghe Dincă în faţa anchetatorilor)

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate