Prodanca l-a lovit pe Alexa și l-a făcut pe Becali să exclame "Știe să dea"! Acum s-a aflat și motivul! Iată cum a învățat sexy-impresara să aplice croșee!

Anamaria Prodan Reghecampf s-a fotografiat în timp ce se antrena la sală, cu mănuși.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Sexy-impresara a publicat fotografiile pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan a fost implicată, recent, într-un scandal uriaș, după ce l-a lovit pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu, cu pumnul în față.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Gigi Becali a lăudat-o: "Știe să dea"

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a lăudat-o pe Anamaria Prodan pentru cum dă cu pumnul și l-a criticat dur pe Alexa pentru lipsa de reacție.

"Așa ceva! Femeie să bată bărbat, nu am văzut în viața mea. Eu comentez ce văd: o femeie care bate un bărbat, altceva nu pot să comentez, să fac păcate, să zic că e gelozie, Ana Maria Prodan are copii, e și nevasta prietenului meu, din respect nu pot să comentez. Dar tu, femeie, să bați un bărbat. Așa ceva nu am văzut. În loc să o iei de păr și să ștergi cu ea pe jos. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Ca să înțeleagă și să știe o dată ce înseamnă bărbat și femeie. Nu vorbesc de cazul ăsta, ci în general. Așa ceva nu credeam că mi-e dat să văd.  Bravo ei, știe să dea. Jos pălăria pentru ea dacă poți să bați un bărbat și bărbatul să nu facă nimic. Eu nu-l mai cunosc de acum pe Alexa, nu îi mai dau bună ziua și nu-l mai cunosc. Cum să mai cunoști un bărbat pe care îl bate femeia?!", a declarat Gigi Becali la TV după incident.

Prodanca și Alexa s-au întâlnit după incident și s-au împăcat!

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall din Capitală după ce impresara l-a lovit pe antrenor. Soția lui Reghecampf și-a cerut scuze pentru gestul impulsiv. ”A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla ...", i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor. ”Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a declarat impresara pentru sursa mai sus citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate